Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Harmonic
Harmonic
17.10.2017 09:08

VOS Cloud ve VOS 360 Medya İşleme Yazılımları

Harmonic piyasadaki standart IT merkezli altyapılara doğru kaymaya paralel olarak yeni VOS bulut çözümlerini tanıttı; Vos Cloud ve VOS 360. Ziyaretçiler yayın sırasında paketleme ve bulut DVR gibi bulut tabanlı medya işleme çözümleri ve hizmetlerinin sağladığı kazanç olanakları hakkında bilgi edindiler. Firma IBC’de eksiksiz bir UHD HDR iş akışı ile görüntü kalitesini yüksek tutarken bent genişliği verimliliğini maksimuma çıkaran OTT iş akışları için yeni görüntü kalitesi garantileme teknolojisini de sergiledi. Harmonic PURE Compression Engine destekli bu teknoloji, sıra dışı kullanıcı deneyimi sunuyor.

EyeQ Görüntü Sıkıştırma Çözümü

Gerçek zamanlı görüntü sıkıştırmayı mümkün olan en iyi hale getirmek amacıyla tasarlanan EyeQ, internete bağlı aygıtlar üzerinde üstün bir izleme keyfi sunarken, OTT bit hızlarını yaklaşık yüzde 50 azaltıyor. Yazılım tabanlı Harmonic PURE Compression Engine için opsiyonel bir iyileştirme olan EyeQ, görüntü içerik ve hizmet sağlayıcıların dağıtım ve depolama maliyetlerini azaltarak, sıkışık mobil ağlar üzerinde daha fazla tüketiciye ulaşmalarını ve zenginleştirilen görüntü kalitesi ve daha az tampon bellek ile daha kararlı bir seyir keyfi sunmalarını sağlıyor. EyeQ var olan istemci aygıtlarını güncellemeyi gerektirmeden, mevcut AVC tabanlı kodekleri kullanarak bant genişliği tasarrufu sağlıyor. Çözüme eklenen yapay zeka sayesinde çözüm insanın görme sisteminin mekaniğinden yararlanarak görüntü kalitesini gerçek zamanda sürekli değerlendiriyor ve izleyici için önemli olan bitlere odaklanıyor.

Harmonic PURE Compression Engine™ Sıkıştırma Yazılımı

Günümüzün aşırı rekabetçi ortamında öne çıkmak için, video içeriğini dağıtan herhangi bir şirketin, yayın ve çoklu ekran hizmetleri tarafından talep edilen artan sayıda format, kod çözücü ve kodlama düzenini destekleyecek kadar esnek bir sıkıştırma çözümüne ve aynı zamanda yüksek video kalitesine ihtiyacı var. Harmonic, video sıkıştırma yeniliğini 20 yılı aşkın bir süredir ön planda tuttuğundan, günümüzün zorluklarının minimum gereksinimlerini aşan bir çözümle liderliğini sürdürmesi şaşırtıcı değil: Harmonic PURE Compression Engine ™.

www.harmonicinc.com

Önceki Makale
Guntermann & Drunck
Sonraki Makale
IDX
En Çok Okunanlar
Dergi