Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ATOMOS Cloud Studio Hayata Geçti ve CONNECT Serisi Dünya Çapında Satışta
ATOMOS Cloud Studio Hayata Geçti ve CONNECT Serisi Dünya Çapında Satışta
23.07.2022 14:34

ATOMOS Cloud Studio bulut hizmetleri paketi kullanımda ve yeni CONNECT serisindeki merakla beklenen ilk üç ürüne alınan siparişler artık dünya çapında sevk ediliyor. ZATO CONNECT, ATOMOS CONNECT for NINJA V/NINJA V+, SHOGUN CONNECT ve ATOMOS Cloud Studio ile büyük bütçeli dijital sinemadan günlük video konferanslara kadar herkes için uygun bir aygıt ve iş akışı var. Bu yenilikçi, ağa bağlı aygıtların en yeni bulut hizmetleriyle birleşimi, görüntü yaratan herkesin medya paylaşmasını, uzaktaki ekip üyeleriyle işbirliği yapmasını veya prodüksiyonun değerini yeni yollarla artırmasını kolaylaştıran bir ekosistem oluşturuyor.

Yakın zamanda duyurulan ZATO CONNECT, HDMI ve USB UVC kaynaklarını destekleyen ürün yelpazesine eklenen en son ürün. Canlı akış yayını oluşturmanın veya mütevazı bir web kamerasını iyileştirmenin en kolay ve en erişilebilir yolunu sağlıyor. ATOMOS CONNECT, izleme ve kayıt için popüler ATOMOS NINJA V ve NINJA V+ prodüksiyon cihazlarına bağlanmak üzere özel olarak tasarlanmış bir ağ aksesuarı. SHOGUN CONNECT, tüm bağlantılı teknolojilerin yerleşik olduğu yepyeni bir “hepsi bir arada” tarzı prodüksiyon cihazı. Üç cihazın tümü ATOMOS Cloud Studio’yu destekler ve yeni ATOMOS Stream hizmetiyle çalışır. Yakında yapılacak bir güncelleme ile ATOMOS CONNECT ve SHOGUN CONNECT, uzaktan işbirliği için medyayı otomatik olarak paylaşmak üzere daha geniş bir profesyonel dijital sinema, aynasız ve DSLR kamera yelpazesi sunmak için Frame.io Camera to Cloud (C2C) ile sorunsuz bir şekilde entegre olacak.

ATOMOS Cloud Studio

ATOMOS Cloud Studio, yeni bulut tabanlı video prodüksiyon hizmetlerinin güçlü bir koleksiyonu. ATOMOS Stream ile başladı ve kısa süre sonra C2C (Camera to Cloud) iş akışlarını başlatacak olan ATOMOS Capture to Cloud geldi. SHOGUN CONNECT, ATOMOS CONNECT for NINJA V/V+ ve ZATO CONNECT desteğiyle, uyumlu bir kameraya veya cihaza sahip olan herkes, medya paylaşmak ve gerçek zamanlı olarak işbirliği yapmak için bu araçları kullanabilecek.

ATOMOS Stream

Herhangi bir ATOMOS ağ özellikli cihazın canlı akış sunmasını sağlayan, “hepsi bir arada” bir çözüm. Müşteriler ister yeni ZATO CONNECT, ATOMOS CONNECT veya SHOGUN CONNECT kullanıyor olsun, cihazı hedef platforma bağlamak ve bir akışı yapılandırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Lansmanda ATOMOS Stream, içeriği doğrudan Facebook Live, Twitch, YouTube ve daha fazlasını içeren tek bir platforma sunmak için ücretsiz destek içerecek. 

Frame.io Camera to Cloud

Dosyalar standart bir internet bağlantısı kullanılarak Frame.io’ya iletilir. Frame.io NLE entegrasyonlarını kullanan kurgu ekipleri, gün boyunca kutularında yeni klipler olduğunu görür. Müşterilerin artık uzun dosya aktarımlarını veya sabit disklerin gönderilmesini beklemeleri gerekmez.

*
ATOMOS Live Production (Eylül 2022’de çıkacak)

Bu yılın ilerleyen günlerinde ATOMOS, canlı video ve uzaktan işbirliği için eksiksiz, bulut tabanlı bir kontrol odası olan Live Production’ı piyasaya sürecek. Live Production ile görüntü yaratıcıları, çok düşük maliyetle, en yüksek kalitede canlı gösterilerin prodüksiyonlarını gerçekleştirebilecekler. Araç seti, video efektleri, grafikler ve talkback ile eksiksiz özellikli bir resim masası ve ses mikseri içerir. Canlı etkinlikler ve çoklu kamera çekimleri için prodüksiyon hiç bu kadar erişilebilir ve bu kadar kolay olmamıştı.

ZATO CONNECT

ATOMOS Cloud Studio için çok küçük boyutlu, kullanımı kolay ağ geçidi.

ATOMOS CONNECT

ATOMOS CONNECT, NINJA V ve NINJA V+ için en iyi aksesuar.

SHOGUN CONNECT

HDR izleme ve RAW kayıt yetenekli, gelişmiş ağ be bulut işlevlerine sahip aygıt.

NDI|HX desteği

ATOMOS, ATOMOS CONNECT ve SHOGUN CONNECT için şaşırtıcı derecede verimli NDI|HX standardının eksiksiz bir uygulamasını geliştirdi. NDI teknolojisi, yerel ağdaki (LAN) cihazlar arasındaki iletişimi kurmayı kolaylaştırmak, iyileştirilmiş kodlama sağlamak ve kare doğruluğunda video sağlamak için geliştirildi. 

ATOMOS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.