Reklamı Kapat
OSEE
20.10.2017 11:32

​​LCM-E Hollywood Sınıfı Ekonomik DCI-P3 Monitör

10 bitlik geniş renk gamlı RGB arka ışıklı IPS panelini merkez alan ve bugünün film prodüksiyon iş akışı için tasarlanan LCM-E; DCI-P3, SMPTE2020 ve REC709 renk alanlarını görüntüler. Kullanıcıya kolaylık sağlamak için, 10 kamera log-dışı LUT ve 4 kullanıcı LUT dahildir; film LUT’lara önceden yüklenmiştir. Vector Scope, Zebra, False Color ve Focus Assist’e sahip dalga formu SDI, HDMI ve diğer tüm girişlerle kullanılabilir. Benzersiz renk üretimi, CalMan ve Işık Alanı renk kalibrasyonu ile sağlanmaktadır.

XCM-240 Monitör

XCM-240 film, yayın, post prodüksiyon ve grafik sanatlarındaki renk kritik değerlendirmelerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Her piksel için gerçek 10bit hassasiyet ile en yüksek kalitede IPS paneli kullanılıyor. XCM-240, renk modülasyon denetimi ile hassas RGB LED arka aydınlatması kullanarak daha da geliştirildi. 3D-LUT’ler kullanıcı tarafından programlanabilir veya 14 bit doğrulukla yüklenebilir. Bir görüntü değerlendirme monitörü olarak, XCM 240, ortam değişikliklerine uyacak şekilde otomatik renk sıcaklığı kompanzasyonu sunar ve böylece rekabetçi modellerde karşılaşılan potansiyel yığılmaları ortadan kaldırır.

HCM700 Monitör

1200: 1 kontrast oranı, güneş altında en net görüntüyü sunar. 1100 nit yüksek parlak panel ile yansıma önleyici kaplama güneş ışığı altında örtü olmadan bile en keskin görüntüyü sağlar. HCM700, yatırım kararınızdaki güvenin sağlanması için benzersiz koruma sağlayan, sert kaplamalı anti-yansıtıcı ekrana sahip bir alüminyum gövde muhafazasına sahiptir. Pixel to Pixel 1920x1080 ekranında herhangi bir yere manevra yapmak için yakınlaştırın ve joystick’i kullanın veya özelleştirilebilir piksel tabanlı odak yardım özelliğini kullanın.

www.osee-dig.com

Önceki Makale
Orban
Sonraki Makale
Osprey
En Çok Okunanlar
Dergi