Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Ross Video
Ross Video
20.10.2017 11:05

Ross XPression Tessera Grafik Tasarım Sistemi

Spor mekânları, Ross’a, kendi mekanlarında büyük ekranlar için ilgi çekici içerik üretmek adına güveniyor. IBC’de Ross, teknolojiyi, dünyanın en büyük stadyum ekranının arkasında, gösterişli, yüksek çözünürlüklü skor panosuyla Atlanta’nın Mercedes Benz Stadyumu’nda, XPression Tessera tarafından doğru biçimde çalıştırılan piksel ve kareleri ile gösterdi. Dünyanın en büyük büyük ekran projelerinde çalışan uzmanlar tarafından hazırlanan IBC’de eksiksiz bir sistem sergilendi.

Ross Ultrix Altyapı Bağlantı Platformu

IP tarafından vaat edilen sanallaştırma faydalarının birçoğu, bugün tam özellikli ve ultra verimli bir SDI altyapı bağlantı ve işleme platformu olan Ultrix ile kullanıma sunulmaktadır. Ultrix kompakt bir cihazda, bir tesiste bulunan tipik altyapıların çoğunu içerir; 4KUHD 12G oranlarına kadar yönlendirme, tam ses mux / demux, temiz geçişler, çoklu görüntüleyiciler, MADI koparma, kare senkronizatörleri ve daha fazlası. En yeni yazılım sürümü, Ultriscape MultiViewer, çoklu görüntüleyici saatleri ve yeni bir kare eşzamanlayıcı seçeneği için esnek düzenler adına destek ekler.

Ross Frontier Stüdyo Grafik Render Platformu

Frontier, gerçek zamanlı gölgeler, yansımalar, parçacıklar ve fiziksel efektler de dahil olmak üzere hiper gerçekçi sahneleri, dokuları ve dinamik efektleri oluşturmak için Unreal 4 oyun motorunun gücünü kullanır. IBC’de Ross, gerçek zamanlı veri entegrasyonu ve son projelerden bazı inanılmaz gerçekçi hareketli insan taramaları göstererek Frontier’i tanıttı.

Ross Graphite Görüntü Anahtarlama Cihazı

Graphite ödün vermeden gerçek ses, video ve grafikler sunar; ayrıca stüdyo / haberler ve spor için profesyonelce tasarlanmış grafik paketleri ile birlikte gelir. Ross şu anda rekabetçi hepsi bir arada sistemler için bir ticaret programı sunuyor.

www.rossvideo.com

Önceki Makale
Rohde & Schwarz
Sonraki Makale
Rotolight
En Çok Okunanlar
Dergi