Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NewTek-Vizrt IP Grafik Sunucusu NVG1 Çıktı
NewTek-Vizrt IP Grafik Sunucusu NVG1 Çıktı
26.10.2017 14:53

Gerçek zamanlı 4K kapasiteli 3D grafik sistemi NewTek-Vizrt IP Graphics Server (NVG1), NewTek IP Series ve yeni TriCaster TC1 görüntü yapım sistemleriyle tam bütünleşme için tasarlandı. NVG1 güçlü NewTek 1RU sunucu platformu ile NDI IP görüntü bağlantısını ve Viz Trio/Viz Engine yazılımını bir araya getirerek, NewTek’in uçtan uca IP görüntü iş akışları içerisinde en iyi grafikleri sağlıyor.

NewTek Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Brian Olson şunları söyledi: “Grafiklerin bir görüntü yapımının görünümü ve hissinin bütünleşik bir parçası olması nedeniyle bu ürün kullanıcılarımızın mümkün olan en yüksek kaliteli yapımlar oluşturmalarında yeni bir adım. İş akışlarına NewTek destekli, endüstrinin en aranan ve verimli gerçek zamanlı 3D grafik sistemini eklemek, müşterilerimize sağladığı yaratıcılık ve yenilik nedeniyle heyecan verici bir gelişme.

NVG1 GigE altyapısı üzerinde tek bir ağ kablosuyla görüntü, ses, bindirme, kontrol ve malzeme verilerini çift yönlü aktarmak için NewTek’in NDI IP görüntü standardını kullanıyor. İnce 1RU kasa ve ön panel tasarımı, NewTek IP Series, TriCaster TC1, NewTek Connect çevrim ürünleriyle birlikte kullanım için ideal.

Tek veya çift kanallı yapılandırmalarda alınabilen NVG1, 2160p60’a kadar çözünürlüklerde ve kare hızlarında çıkış verebiliyor. Sistem New York’taki yayın tasarım şirketi Polygon Labs’ın hazırladığı haber ve spora yönelik, kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilen grafik paketleriyle birlikte gönderiliyor. Polygon Labs tasarım ekibiyle birlikte çalışan NewTek profesyonel hizmetlerinden de özelleştirilmiş grafik paketleri almak mümkün.

Vizrt Amerika Başkanı David Jorba şunları söyledi: “NVG1 için NewTek ile birlikte çalışmak işletmemizin doğal bir genişlemesiydi. Vizrt Newtek’in IP görüntü arabirimini ilk benimseyenlerden olmuştu, ve her zaman iyi bir ilişkimiz oldu. IP ve 4K yetenekli NewTek IP Series ve Tricaster TC1’in çıkmasıyla ana hedef piyasalarımız birleşmeye başlayınca, stratejik bir ortaklık kurmanın çok mantıklı olacağı iyice belirgin hale geldi. Piyasa lideri gerçek zamanlı 3D grafiklere yapımlarının bir parçası olarak sahip olmak isteyen müşterilerimiz artık tek satıcıdan eksiksiz bir sistem alabilecekler.”