Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Novabulut Kayıtçı Bulut Servisi RTÜK veya Arşivleme Amaçlı Canlı Yayın Kayıt Çözümü
Novabulut Kayıtçı Bulut Servisi RTÜK veya Arşivleme Amaçlı Canlı Yayın Kayıt Çözümü
02.11.2017 12:28

NovaBulut Kayıtçı Servisi cihaz yatırımı veya teknik yatırım yapmanıza gerek olmadan, TV kanallarına ait canlı yayınları tam zamanlı veya periyodik bir şekilde uzaktan erişime açık bir depolama biriminde kaydetmenize olanak sağlayan bir bulut hizmetidir.

Özel medya hizmet sağlayıcılar, yaptıkları her yayının kaydını bir yıl süreyle muhafaza etmekle yükümlüdür. Bu yükümlülük de yayınları tam zamanlı ve düzenli olarak kaydetme ve kayıtlara kolayca ulaşma gereksinimini ortaya çıkarmaktadır. Buna ek olarak yayınlanan röportajlar, haberler ya da programlar, farklı bir platformdan tekrar paylaşılmak istenebilir, bu durumda da yayınların yüksek çözünürlükteki kayıtlarına ihtiyaç duyulmaktadır.

DoğalZeka, media streaming konusunda elde ettiği 10 yılı aşkın bilgi birikimiyle, TV kanallarının veya içerik üreticilerinin kayıt ihtiyacını karşılamak için NovaBulut Kayıtçı Servisini oluşturmuştur.

NovaBulut Kayıtçı Servisi, TV kanallarına ait canlı yayınları, web yönetim paneli üzerinden Dropbox, FTP veya WEBDAV Sunucu gibi uzaktan erişime açık bir depolama biriminde, tam zamanlı veya periyodik bir şekilde kaydetmenize olanak sağlayan bir bulut hizmetidir.

NovaBulut Kayıtçı Servisini kullanmak için www.novabulut.com adresindeki web yönetim paneline YouTube hesabınızla giriş yaparsınız. İlk girişinizde kayıt formunu doldurmanız gerekir.

Kaydınız onaylandıktan sonra seçtiğiniz televizyon kanalına ait canlı yayını kolaylıkla kaydedebilirsiniz.

Neden NovaBulut Kayıtçı Servisi?

NovaBulut Kayıtçı Servisi, cihaz yatırımı veya teknik yatırım yapmanıza gerek olmadan aylık abonelik şeklinde yararlanabileceğiniz bir bulut servisidir.

NovaBulut Kayıtçı Servisiyle, TV kanallarına ait canlı yayınları basit ve anlaşılır bir yönetim paneli vasıtasıyla kaydeder ve kayıtlara kolayca ulaşırsınız.

NovaBulut Kayıtçı Servisi Nasıl Çalışır?

Web yönetim paneline YouTube bilgilerinizle giriş yaparsınız.

Kaydetmek istediğiniz kanalı seçersiniz.

Kayıtların FTP veya WEBDAV Sunucuda mı yoksa Dropbox’ta mı oluşturulacağını belirlersiniz.

Kayıtları periyodik bir şekilde oluşturmak isterseniz kayıt periyotlarını tanımlar ve kaydı başlatırsınız.

Kayıt tamamlandıktan sonra oluşturulan kayıt parçalarına kolaylıkla ulaşırsınız.

NovaBulut Platformunun Diğer Servisleri

Sosyal Medya Canlı Yayın Servisi; kameradan veya reji masasından aldığı görüntüyü Facebook, YouTube, Periscope, Twitch ve Dailymotion gibi sosyal medya platformları üzerinden profesyonel bir şekilde canlı yayınlama imkanı sunar.

Mozaik Görüntü Servisi, TV kanallarının yayınlarını bir araya getirerek mozaik görüntüler üretmenize ve IP üzerinden kolayca görüntülemenize olanak sağlar.

Yayın Takip Servisi; TV kanallarına ait uydu yayınlarını 7/24 analiz ederek ses, görüntü ve alt yazı akışlarını kontrol eder. Yayında donma, siyaha düşme, paket kaybı, ses kesilmesi ve sessizlik gibi durumlarda E-posta/SMS aracılığıyla bilgilendirir, sesli ve görsel uyarı verir.

Sonuç olarak Kayıtçı Servisi, TV kanallarına ait yayınları  web yönetim paneli üzerinden uzaktan erişime açık bir depolama biriminde kaydetmenize ve oluşturulan kayıtlara kolayca ulaşmanıza olanak sağlar.

Ürün Novabulut Kayıtçı Bulut Servisi
Marka NovaBulut
Firma DoğalZeka
Telefon 0530 943 39 54 
Web www.novabulut.com