Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Broadcast Pix BPswitch Masayla Tarayıcı Tabanlı Denetim
Broadcast Pix BPswitch Masayla Tarayıcı Tabanlı Denetim
08.11.2017 09:45

Firmanın ioGates bulut tabanlı medya yönetim platformu destekli BPNet IP ekosistemi, güvenli performans için iki etkenli kimlik doğrulama, geliştirilmiş şifreleme ve düşük gecikmeyle BPswitch’in IP üzerinden denetim yeteneklerini sunuyor. Broadcast Pix Commander kullanıcı arayüzünün sade ve kişisel düzenlenebilen tasarımı sayesinde teknik olmayan personel kolayca canlı yapımlar arasında geçiş yapabiliyor, yazılar ve klipler ekleyebiliyor, robotik kameraları kumanda edebiliyor.

BPswitch personel ve mekan esnekliği nedeniyle gittikçe popülerleşen uzaktan insansız stüdyolar için de etkin maliyetli bir çözüm. Uzaktaki her kamera için pahalı ağ hatları kiralamayı gerektiren diğer anahtarlama çözümlerinden farklı olarak BPswitch masanın tesise yerleştirilip tipik bir internet bağlantısı kullanılarak IP tabanlı PTZ kameralarıyla birlikte uzaktan kumanda edilmesini sağlıyor.

4K çözünürlüğe yükseltilebilen BPswitch FX, MX ve GX modelleri, 22 adede kadar SDI girişi ve 12 çıkışı; klipler ve grafikler için sekiz kanal; ve dört adet kişisel düzenlenebilen BPview çoklu görüntü çıkışı sağlıyor. facebook Live ve diğer CDN ağlarına bütünleşik görüntü akışı, dosya tabanlı makrolar, ClearKey renk bindirme, sanal stüdyolar ve opsiyonel robotik kamera denetimi özellikleri de var.

Her BPswitch masada bulunan NewBlueNTX üst düzey bilgisayar grafik (CG) yazılımı, çok katmanlı 3D hareketli grafikler üretiyor. Yüzlerce yazı stili ve şablonla, ekranın alt kısmına grafik bindirme, küçük bilgi penceresi bindirme, animasyonlar, parlama gibi döngülü efektler oluşturmak kolay. BPswitch masaların birlikte kesintisiz çalıştığı Broadcast Pix Rapid CG 4 yazılımı, ekran grafiklerini veri tabanlarından, skor panolarından, sosyal medyadan ve RSS akışlarından otomatik güncellediği için, spor ve seçim yayınları için ideal. BPswitch ile NewBlueNTX’in yeni özellikleri arasında her kanal için çok katmanlı oynatım, aksiyon butonlarıyla çok katmanlı oynatımı başlatma, Adobe AFter Effects’ten proje alma, çoklu dil desteği ve yazılım için ikinci bir lisans var.

Operasyonlar Yöneticisi (COO) Steve Ellis şöyle konuştu: “BPswitch ister başka şehirden, ister başka ülkelerden kontrolü tam olarak ele almanızı sağlıyor. Tabletinizden masanıza ve tüm kameralara, kliplere, grafiklere ve iş akışı araçlarına eksiksiz erişim sunuyor. NewBlueNTX 3D CG yazılımıyla ilgili çok miktarda olumlu geri bildirim, ve uzaktan insansız stüdyolar işletmenin uygun maliyetli bir yolunu arayan yayıncılardan büyük ilgi gördü."“

Broadcast Pix’in “BPswitch Quick Start” promosyonu ile yeni Granite ve Mica masa satın alanlar BPswitch fiyat farkını ödeyecekler ücretsiz bir Commander arayüzü ile kişiselleştirme araç kiti de alacaklar ve BPswitch’e yükseltme işlemleri de ücretsiz olacak. Mevcut Broadcast Pix anahtarlama masaları da BPswitch’e yükseltilebiliyor.

Broadcast Pix ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.