Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > ARRI Profesyonel Kamera Aksesuarları
ARRI Profesyonel Kamera Aksesuarları
20.11.2017 10:27

Rota Pola Frame

Rota Pola Frame normal F4 filtre ile aynı genişliğe sahip olduğu için bir filtre katında sadece tek filtre yer kaplıyor. İçerisindeki yuvarlak şekilli dairesel polarizör cam, 1.2 adımdan az ışık alıyor.

Master Grip Basic Set

Yeni el tutacağı çiftleri, ilk defa akıllı ve duyarlı Master Grip’e ilaveten bir mekanik standart tutacak içeriyor. Artık kullanıcılar, yalnızca bir elektronik tutma yeri kullanılmış olsa bile her iki el için ARRI Master Grip’lerin kanıtlanmış ergonomik tasarımından yararlanabilir. 

Master Grip’lerin yüksek kaliteli malzeme ve ergonomik tasarımı yeni Standart Grip’lerin temel özelliklerini taşıyor. Tutma yerlerinin ergonomik şekli, rahatsız etme veya zorlama olmaksızın uzun süreli kullanım ve daha fazla stabilizasyon sağlar. Hafif bir magnezyum dökme gövde etrafında inşa edilen Master ve Standard Grip tutma kolları, zorlu çekim ortamlarında sürekli kullanıma dayanacak şekilde sert, sağlam ve güvenilir. Standard Grip’ler ve elektronik benzerleri, ARRI rozete takılıyor ve hem sağ hem de sol el olanları var.

Bir akıllı ARRI Master Grip ile bir de Standart Grip’e birlikte sahip olmak, kullanıcılara elle çekimleri sabitlemek için ekonomik ve eksiksiz bir çözüm sunuyor. Gelişmiş iş akışı avantajları, Master Grip Basic Set’le olduğu gibi Master Grip’lerle de tek kişi çalışmayı mümkün hale getiriyor. Kamera, lens ve motor işlevlerine yönelik ayrı ayrı yapılandırılabilen altı adet tuş, tek parmakla kolayca kullanılabiliyor. Tutma yerinin kullanımı kolay ve sezgisel. Master Grip modellerin hem geçirgen hem yansıtıcı (transreflective) dokunmatik ekranları, güneşte kolayca okunabiliyor. İlgili tüm ayarlar hızla görülüyor ve yapılandırılabiliyor. Tutma yerlerinin dört modeli var; çok hızlı pürüzsüz zoom için ayaklı veya iris ve odak ayarları için baş parmak tekerlekli olmak üzere sağ ve sol el tutuşlu modeller.

ARRI’nin üstün kalite standartlarıyla üretilen hafif Master Grip Basic Set, tüm ARRI kameralar ve diğer üreticilerin kameralarıyla uyumlu.

Flight Head Adapter (cmotion)

Adaptör bir Flight Head kontrol cihazının analog zoom çıkışını, ARRI WCU-4 ve cmotion el aygıtları için LBUS protokolüne çeviriyor. 

Analog Flight Head kontrol paneli cmotion Flight Head Adaptor yoluyla WCU-4 el aygıtına bağlanabiliyor. Böylece kullanıcı zoom eksenlerini kontrol panelinden denetleyebiliyor ve WCU-4 el aygıtı ile motor denetleyici arasındaki kablosuz bağlantıyı kullanabiliyor.

Gereken kablolar:

K2.0016458 Cable FHC-1 (cmotion): cmotion Flight Head Adaptor’ı Filmotechnic Flight Head kontrol paneline (Le m6p, Le m14p) bağlıyor. 1.5 metre.

K2.0007318 Cable LCS to LBUS: ARRI WCU-4’ü Flight Head Adapter’a bağlıyor.

Ürün ARRI Pro Kamera Aksesuarları
Marka ARRI
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr