Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Zylight Pro-Palette Yaygın Duvar Işığı
Zylight Pro-Palette Yaygın Duvar Işığı
22.11.2017 11:51

Televizyon stüdyoları ve tiyatro salonları için tasarlanan 350 Watt Pro-Palette asimetrik yaygın duvar ışığı, 7.5 metrelik silindirik sahne duvarlarını kaplamaya yeterli çıkış, yumuşak, eşit dağılımlı ışık üretiyor.

Net bir yaygın renk bindirme (chroma key) için saf beyaz parlıyor ve Zylight Color Mode ile jel ve filtreler olmadan milyonlarca renk üretiyor. Yerde veya tavan iskeletinde kullanım amaçlı tasarlanan hafif Pro-Palette, sağlam alüminyum ve çelik yapıya sahip.

Powercon konnektörleriyle dört adede kadar Pro-Palette papatya zinciri biçiminde seri bağlanabiliyor. Pro-Palette % 0 ile 100 arasında pürüzsüz kısma için sezgisel bir denetim paneli ve bütünleşik DMX operasyonu içeriyor.

Zylight’ın Color Mode özellikli IS3 panel ışığı popüler bir kaynak olmaya devam ederken, Zylight Pro-Palette aynı zengin renk paletini daha güçlü bir pakette sunarak daha geniş silindirik ve yatay sahne duvarlarına ve arka planlara eşit ışık çıkışı sağlıyor. Yapımlara stüdyo renk bindirme ve renkli arka fonlar eklemek için ekonomik bir seçenek.

En Çok Okunanlar
Dergi