Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Transvideo StarliteHD-e Kaydedici Monitör
Transvideo StarliteHD-e Kaydedici Monitör
22.11.2017 12:00

Transvideo StarliteHD-evolution standart modele ek olarak ARRI LDS, Cooke/i veya Zeiss eXtended gibi akıllı bir lense bağlandığında SD kart üzerine lensin malzeme verilerini (metadata) kaydetme özelliğini ekliyor. Kameranın zaman koduyla birlikte doğrudan lensten yakalanan malzeme verisi, VFX bölümüne teknik bilgi sunarak post prodüksiyonda zaman ve para tasarrufu sağlıyor.

Transvideo StarliteHD-e’nin dahili araçları arasında yüksek çözünürlüklü bir dalga şekli monitörü, hassas bir vektörskop, parlaklık histogramı, SD kartlar üzerinde günlük kayıtları H.264 formatında sunan bir gömülü kaydedici var.

Bazı enstantaneler alınıp kamera ve lensin malzeme verilerini içeren pdf raporlar üretilebiliyor (ARRI ve Sony kameralar sadece HD-SDI malzeme verilerini taşıyor).

Kameraların boyutlarının gittikçe küçülmesi ve portatif sistemlerin kompakt hale gelmesine paralel olarak Transvideo’nun ürettiği 5 inç HD OLED monitör, bir akıllı telefon boyutlarına ve sadece 190 gram ağırlığa sahip.

Dijital sinemacılık, televizyon yayıncılığı, yüksek hızlı dijital kameralar, elde çekim donatımları ve Steadicam uygulamalarına yönelik Transvideo StarliteHD-e, havacılıkta kullanılan kalitede sağlam alüminyum kasaya sahip.

Transvideo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.