Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SSL Küçük Boy Ses Konsolu System T S300
SSL Küçük Boy Ses Konsolu System T S300
22.11.2017 12:04

Solid State Logic’in yeni küçük boyutlu yayın konsolu System T-S300, geniş çeşitlilikte yayın kurulumları ve OB araçları için üstün performans ve uygun maliyeti bir araya getiriyor. Yeni sabit düzenli kompakt denetim yüzeyi S300 , SSL’nin olay yaratan System T ağ nesneleri portföyünün tamamıyla birleştirilebiliyor; konsollar, uzaktan desen döşemeleri, dokunmatik ekran arayüzleri, görüntü işleme yazılımları, uzaktan kumandalı PC yazılımı ve ağ giriş-çıkışları. Büyük bir System T kurulumunun parçası, ya da küçük yayın tesisleri ve OB araçları için bağımsız yapılandırmalar biçiminde düzenlenebiliyor. S300 farklı düzeylerde bilgi ve beceriye sahip kullanıcılar için sezgisel olmayı sürdürerek, System T’nin üstün gücünü ve çok yönlülüğünü modern bir konsol düzeninde sunuyor.

S300 konsolun iki modeli var; 16+1 fader ve 32+1 fader. S300 bir Tempest T25 (256 yol @ 48 KHz) veya T80 (800 yol @ 48 KHz) işlemci sitemine bağlanabiliyor ve daha büyük olan S500 yüzeyi ve TCR (Tempest Control Rack) ile aynı yazılımı çalıştırıyor.

System T dünyanın ilk tamamen IP tabanlı canlı yayın ses yapım sistemi. System T sadece konsolun ses altyapısına basit bir uç bağlantı değil, temel olarak AoIP kullanıyor. Tempest Processing Engine sinyal işleme sistemlerindeki doğrudan AoIP arabirimleri, pahalı patentli ses yönlendirme donanımı yerine piyasada ticari olarak yaygın satılan anahtarlama altyapılarının kullanılabilmesine izin veriyor. Evrensel AoIP bağlantıları toplam sistem tasarım masrafını azaltıyor ve yedekleme topolojilerini geliştiriyor; IP bağlantılı çevresel aygıtlar klasik ses çevirici bağlantılarını gerektirmiyor. Tempest Engine sistemleri ve tüm Network I/O aygıtları için olan AoIP bağlantıları, aynı donanımı kullanarak Dante, AES67 ve SMPTE 2110-30 bağlantısı kurabiliyorlar.

System T S300’deki tamamen bütünleşik Dante kontrol API, SSL’nin Tempest platformu tabanlı S500, S30, TCR ve SSL Live (L500 Plus, L300, L200) konsolları üzerinde SSL Network I7O serisi için aracı ses ve denetim kaynağı sağlıyor. System T denetim yüzeyleri, 1000 taneden fazla Dante aygıtı ve 350 civarı üreticinin AoIP yönlendirme sistemleriyle doğrudan yönlendirme denetimi sağlıyor. Ek donanım ve yazılım gerekmeyip, yönlendirme denetimi doğrudan konsolun grafik kullanıcı arayüzünden (GUI) ya da standart bir PC üzerinde çalışan konsol denetim yazılımı T-SOLSA yazılımından gerçekleştirilebiliyor.

Tüm System T konsolları ve denetleyiciler arasındaki eksiksiz program dosyası uyumluluğu sayesinde prodüksiyon denetim odaları arasında kolayca taşınabiliyor veya bir S300 daha büyük bir S500’ün yedek yüzeyi olarak kolayca kullanılabiliyor. Farklı boyutlarda sinyal işleme sistemleri olan SSL’in eksiksiz uyumluluk modu, küçük işleme sistemlerinde pasif olabilen kanal, veri yolu ve efekt kaynaklarının önceden seçilmelerine imkan veriyor. Daha büyük cihazlardan gelen ayarlar asla kaybedilmiyor ve kaynaklar programın gösterimi sırasında, ses geçişlerinde bile istenen anda yeniden atanabiliyor.

SSL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.