Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Grass Valley GV Matrix SDI Yönlendirici
Grass Valley GV Matrix SDI Yönlendirici
30.11.2017 10:24

Bugüne dek yayıncılık dünyasında canlı yapıma yönelik bütünleşik çoklu görüntülemenin yanı sıra temiz ve sessiz hibrid görüntü ve ses anahtarlama sunan küçük boyutlu bir yönlendirici tasarlanmamıştı. Bir Belden markası olan Grass Valley’in yeni çıkan küçük boy yönlendiricileri, bütünleşik çoklu görüntüleyicileri ve hibrid yönlendirme yetenekleriyle zengin işlevler sunuyorlar.

Küçük boyutlu ve uygun fiyatlı GV Matrix, ses ve görüntü takibi ve yönlendirme ile tek kasada eksiksiz bir ses ve görüntü iş akışı sunuyor. GV Matrix’in sağladığı üstün temiz görüntü ve sessiz ses yönlendirme, yüksek yoğunluklu bir platformda canlı yapımlar için ideal. GV Matrix ayrıca geleceğe dönük Kaleido çoklu görüntüleyici desteği sayesinde en esnek ekran düzenleriyle yüksek kaliteli izleme sağlıyor.

Gelişmiş ses yönlendirme

Grass Valley GV Matrix küçük boyutlu kasasında SD/HD/3G SDI yönlendirme için gelişmiş yönlendirme özellikleri sunuyor. GV Matrix gömülü kaynaklardan veya MADI giriş-çıkışından gelen ses sinyallerinin ayrılması ve yeniden gömülmesi dahil ayrık ses yönlendirmeyi destekliyor. GV Matrix, ASI yönlendirmeyi de destekliyor.

GV Matrix 4 RU kasasına 144 adede kadar giriş ve 144 çıkış sığdırarak, küçük tesisler, tırlar, mobil birimler, stadyumlar, ya da kurgu sistemleri, post prodüksiyon ve playout tesisleri gibi alan darlığı yaşanan her yer için ideal bir seçenek.

Sessiz ses anahtarlama

GV Matrix’in diğer bir yayın özelliği, sessiz ses geçişleri. V-fade ses yeteneği, ses kanalları arasında geçiş yapılırken istenmeyen patlama seslerini ortadan kaldırarak, gürültüsüz ses geçişi sağlıyor.

Sinyal işleme

GV Matrix MADI giriş/çıkış, ses ayırma/gömme, çoklu görüntüleme ve sinyal incelemeyi destekliyor. Yüksek kaliteli çoklu görüntüleyici, sıra dışı görüntü kalitesi, düzen esnekliği ve zengin özellikleriyle bilinen Kaleido teknolojisinden yararlanıyor. Gelişmiş izleme sinyal inceleme yetenekleri, GV Matrix’i prodüksiyon ve playout uygulamaları için ideal hale getiriyor.

Kolay yönlendirme, daha az kablo

GV Matrix’in üstün işlevsel bütünleşmesi, aygıt sayısını azaltıp altyapıyı hızlandırarak sonuçta daha az yer, ağırlık, enerji ve kablo sağlıyor.

GV Matrix, NV9000, GV Convergent ve diğer üçüncü firma yönlendirici denetim sistemleriyle uyumlu.

Yapılandırmalar:

Grass Valley ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 706 11 00 numaralı telefondan Konatus’u arayabilirsiniz.