Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ultrasound Stüdyolarına Audent Heritage Konsol
Ultrasound Stüdyolarına Audent Heritage Konsol
04.12.2017 16:53

John Hanna ile Joe Clapp’in sahibi oldukları Ultrasound Production Studios, kısa süre önce Audent’ten bir ASP8024 Heritage Edition konsol kurdu. Massachusetts’teki stüdyoda ASP8024 Heritage Edition, kullanılmakta olan mevcut ASP8024 konsolun yerini aldı.

John bu yenilemeyi yorumladı: “ASP8024 Heritage Edition isteyebileceğim tüm yeniliklere sahip. Sanki tasarımcıları aklımdan geçenleri okumuş gibi, oysa bunları sadece eşimin bildiğini sanıyordum”.

“Bu konsolla büyük bir kumanda panosu kullanıyor gibiyim ama aslında her şey önümde ve anında erişime hazır. Düzeni, renkleri, 24 veri yoluna bölümlü EQ ve mikrofon ön yükselteçleri sade ve doğal. Belli tonlar için CAPI V28 ve Daking kullanmak dışında sürekli konsoldayım. Benim için Audient, ihtiyacım olan her şey.

Hana stüdyonun günlük çalışma işlerini Clapp’e bırakıyor: “Joe tüm oturumları yürütüyor ve birkaç bağımsız çalışan mühendisimiz var. Hem girişimci, hem ses mühendisi hem de bir müzisyen olarak Joe kendi materyalini kaydediyor. Benim yaşımda biri için bu iş tam bir keyif. Stüdyoyu seviyorum; hala kayıt yapıyor, cihazları kullanıyorum.

36 kanallı ASP8024 Heritage Edition konsol ilham veriyor. Sınırlama, kısıtlama yok. Net ve aslına sadık ses ile birlikte, çalışırken ilham veren üstün kolaylık ve esneklik. Bu sayede çok iyi işler çıkarıyorum.