Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Soundcraft Notepad-12FX USB I/O ve Lexicon Efektli Analog Miks Konsolu
Soundcraft Notepad-12FX USB I/O ve Lexicon Efektli Analog Miks Konsolu
05.12.2017 14:20

12 kanallı Notepad-12FX mikser, müzik, podcast veya videolar için efsanevi Soundcraft sesini elde etmeyi kolaylaştırıyor. Notepad-12FX profesyonel düzeyde analog bileşenleri, bilinen Harman dijital sinyal işleme teknolojisini ve dahili USB ses arabirimini bir araya getirerek, sevilen Mac veya PC kurgu yazılımını kullanma imkanı sunuyor. Şarkıcı, söz yazarı veya podcast yayıncıları için Notepad-12FX Lexicon efektleri gibi sınıfının en iyisi özelliklerle etkileyici ve yaratıcı yapımlara imkan veriyor.

Üstün ses kalitesi

40 yılı aşkın bir zamandır ses uzmanları üstün ses kaliteleri ve güvenilir performansları nedeniyle Soundcraft miks konsollarına güveniyor. Notepad serisi miks konsolları bu geleneği profesyonel sınıftan Soundcraft mikrofon ön yükselteçleri, kullanışlı XLR ve ¼ inç konektörler ve sağlam metal kasalarla devam ettiriyor.

Tanıdık ve güçlü

Notepad’in kanal şerit düzeni Soundcraft kullanıcıları için tanıdık. Aux gönderimleri ve her kanal başına üç EQ kontrolü, genelde daha büyük konsollarda olan kullanım rahatlığı sunuyor. Bir döner kulaklık ses yükseklik kontrolü, kişisel dinleme seviyesini kolayca ayarlama imkanı sağlarken, LED göstergeli bir master fader kolu master çıkış sinyali üzerinde hassas kontrol sağlıyor. Ev stüdyoları, provalar, canlı performanslar ve podcast yapımı için tasarlanan Notepad serisi, ses uzmanları için tanıdık, yeni başlayanlar için ise öğrenmesi kolay bir düzen sunuyor.

Beste ve provalar

Küçük boyutlu Notepad mikserler bir cihaz çantasına kolayca sığıyor ve söz yazma, beste, prova ve donatımlar için geniş yetenekler sunuyor. Notepad mikserler mikrofonlar, gitarlar, klavyeler gibi sevilen cihazlara bağlantı sağlıyor. Notepad-12FX, Notepad-5 ve Notepad-8FX modelleri, şarkıcı, besteci ve küçük rock gruplarına ideal çözümler sunuyorlar.

Podcast için her şey

Üstün Soundcraft bileşenleri ve dahili USB ses arabirimi, Notepad’i podcast yayın iş akışı için ideal bir çözüm haline getiriyor. Notepad-12FX yapımlara tipik olarak kayıt stüdyolarının sağlayabildiği bir incelik katıyor. Tek kişilik konuşmalardan çok sayıda panelistle söyleşilere kadar Notepad mikserler düşünceleri dünya ile paylaşmaya yardımcı olmak için tasarlandı.

Lexicon dijital efektleri

Notepad-12FX mikserdeki stüdyo kalitesinde Lexicon efektleri, ilave yazılım eklentileri veya cihazlar olmadan gerçek profesyonel ses elde etmeye yardımcı oluyor. Yankı, nakarat, vuruş tempo kontrolü gibi özelliklerle projeleri zenginleştiriyor.

Mac ve PC ile kesintisiz çalışma

Notepad’in bütünleşik USB ses arabirimi sayesinde projeler istenen ses yazılımı kullanılarak kolayca kaydedilebiliyor, kurgulanabiliyor ve çalınabiliyor. Efsanevi Soundcraft ses performansı ile Harman sinyal işleme teknolojisini ve USB arabirimi bir araya getiren Notepad, ödünsüz bir çözümde hem analog hem dijitalde en iyi sesi sunuyor.

Harman Soundcraft ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.