Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bang&Olufsen, Yeni Ürünlerini Seçkin Konukları için BMW Studio’da Sergiledi
Bang&Olufsen, Yeni Ürünlerini Seçkin Konukları için BMW Studio’da Sergiledi
11.12.2017 17:14

BMW Studio, dünyanın en seçkin ses ve görüntü sistemleri markası Bang&Olufsen’in yeni ürünlerinin lansman gecesine ev sahipliği yaptı. Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde 7 Aralık Perşembe akşamı BMW Studio’da gerçekleşen gecede seçkin davetliler, yeni ürünleri Bang&Olufsen’in BeoLab 50, BeoSound Shape ve BeoVision Eclipse ile ilk tanışanlar olmanın heyecanını yaşadılar.

Birbirinden özel BMW modellerini otomobil tutkunlarıyla buluşturan bir showroom olan BMW Studio, farklı konseptler dahilinde sergilenen BMW modellerini daha yakından tanıma olanağı sunuyor. Bir BMW Genius tarafından sergilenen otomobillerin tüm özelliklerinin ziyaretçilere aktarıldığı BMW Studio, zaman zaman da kapılarını, dikkat çekici markaların çok özel etkinlikleri için açıyor.

1925 yılında, iki genç mühendis ve girişimci Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından Danimarka'da kurulan, dünyanın en seçkin ses ve görüntü sistemleri markası Bang&Olufsen ise, müşterilerine kusursuz bir kalite sunuyor.

Akasya AVM’de bulunan BMW Studio, 7 Aralık 2017, Perşembe akşamı Bang&Olufsen’in BeoLab 50, BeoSound Shape ve BeoVision Eclipse ürünleri için gerçekleştirdiği lansman gecesine ev sahipliği yaptı. Özel davetliler gecede; tasarımı ve çığır açan ses kontrolüyle benzersiz bir performans sunan yeni hoparlör modeli BeoLab 50, bir sanat eserini andıran petek tasarımıyla duvara monte edilen, kişiye özel olarak farklı renk ve boyutlarda tasarlanabilen kablosuz BeoSound Shape hoparlör sistemleri ve dünyanın en iyi TV sesine sahip mükemmel televizyonu BeoVision Eclipse ile ilk tanışanlar olmanın heyecanını yaşadılar.

Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede davetliler, BMW 6 Serisi Gran Turismo’yu da yakından inceleme imkânı buldular.