Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni JBL VTX A12W Hoparlör
Yeni JBL VTX A12W Hoparlör
08.01.2018 12:29

Ses, görüntü, aydınlatma ve denetim sistemlerinde öncü firmalardan Harman Professional Solutions, JBL Professional VTX A12W hoparlör grubunu sunuyor.

Geniş yatay ışık için 120 derece yayılma desenine sahip VTX A12W, VTX A Series ailesini genişleterek canlı ses uzmanlarının her türlü canlı ses uygulamasında dengeli bir kapsama alanı elde etmelerini sağlıyor. İster VTX A12 ile birlikte ister kendi yapılandırmasında tek başına kullanılsın, VTX A12W turne ses şirketlerine, tiyatrolara ve canlı performans mekanlarına benzersiz performans ve kapsama sunma esnekliğini kazandırıyor.

VTX A12W hoparlörün 120 derecelik ses yayma deseni, geniş kapsama gereken uygulamalar için doğru bir tercih. VTX A12 ile birlikte bir hoparlör grubunun alt kısmına kullanıldığında, VTX A12W izleyicilere yakın kapsamayı dengelemeye yardımcı olan, daha geniş bir desen sağlıyor. VTX A12W hoparlörün içerisindeki her eleman, VTX A12 ile gelen doğrusal performansı ve, yüksek çıkışı ve kararlı kapsama avantajlarını daha da ileri götürüyor. VTX A12’de olduğu gibi tamamen yeniden tasarlanan alçak, orta ve yüksek frekans kısımları ağırlık başına en yüksek çıkışı veriyor. Alçak frekans genişletmeyi geliştiriyor, ama bu kez 250Hz’e kadar 120 derece yöneltmeyle.

VTX A serisinin yeni yüksek frekanslı kısmındaki üç adet yeniden tasarlanan sürücü, daha iyi tolerans sağlamaya, bozulmayı ve toplam ağırlığı azaltmaya yardımcı oluyor. Patentli JBL Radiation Boundary Integrator (RBI) üzerinde geliştirilen A serisindeki yeni RBI, dört adet 5.5 inç orta frekans sürücüyü yüksek frekanslı dalga kılavuzu içinde birleştirerek, yüksek frekans kısmı için pürüzsüz bir horn yüzeyi sağlıyor. Hafif bir 12 inç neodmiyum alçak frekans bas hoparlörünün dördüncü kuşak Differential Drive tasarımı, yeni çift ses bobini, çift mıknatıslı düzeni, doğrusal yönde sesin gidebildiği mesafeyi uzatıyor, güç yönetimini ve hassasiyeti iyileştiriyor.

VTX A serisi hoparlörlerin donatılmaları ve taşınmaları konusunda büyük bir açığı kapatıyor. Daha hızlı kurulumlar için grup elemanları her bir dikey nakliye arabası için 10 derece eğimli konumda üst üste dört tane konuyor. Patentli bir dahili kilit mekanizması, selektör bacaklar kullanılarak hoparlör gruplarını 0.25 ile 10 derece arasına ayarlamayı kolaylaştırıyor. Sistem beli bir süre sabit durduktan sonra mekanizma kabin açılarını belirlenen konumlara otomatik olarak kilitliyor. VTX A12 ve VTX A12W hoparlörlerin tüm yüzeyini kaplayan kafes tasarımı, içeri girebilecek maddelerin miktarını azaltıyor ve hoparlörü aşırı hava ve yol koşullarına karşı koruyor. Yüzeyi çeşitli renklerde seçilebiliyor.

JBL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.