Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Sony G Master FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS Süper Telefoto Zoom Lens
Sony G Master FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS Süper Telefoto Zoom Lens
17.07.2017 17:40

Sony Electronics daha da uzağa erişen G Master E-mount lensi FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS süper telefoto zoom modeli SEL100400GM’yi sunuyor.

Yeni büyük kare lens Sony G Master serisindeki bütün ürünler gibi yüksek çözünürlük standardını korumanın yanı sıra hızlı ve hassas AF yetenekleri, hafif ve portatif tasarım, çeşitli profesyonel işlevler ve kişiselleştirilebilme özellikleri sunuyor. Çeşitli profesyonel ve meraklı kameramanlar, özelikle spor veya vahşi yaşam çekenler için sıra dışı güçlü bir fotoğraf ve görüntü aracı.

Süper telefoto zoom lens FE 100-400mm F4.5-5.6 GM tüm zoom ve odak aralıklarında köşeden köşeye sıra dışı keskinlik üretip arka planda hoş bir bulanıklaşma (bokeh) yaratarak her nesne ve sahnede en ince ayrıntıları açığa çıkarıyor.

16 farklı gruptaki karmaşık tasarımda yer alan bir Super ED (Extra-low Dispersion) ve iki ED cam eleman dahil 22 lens elemanının tamamı birlikte çalışarak renk sapmasını en aza indiriyor ve çok yüksek çözünürlük yakalıyor. Sony’nin orijinal Nano AR kaplaması istenmeyen yansımaları engellediği için spor sahneleri ve doğa çekimleri için ideal.

Yeni FE 100-400mm GM süper telefoto zoom lensteki hızlı hareket eden olaylara yönelik çift doğrusal motor ve bir Direct Drive SSM aktivatör kombinasyonu, aynı zamanda hassas ve sessiz çalışma da sağlıyor. 

Çift motor sistemin sağladığı hızlı odak lens sürücü ivmesi, spor ve vahşi doğa fotoğrafçılığında sık yaşanan ani hareketleri yakalıyor. Yüksek hassasiyetli konumlandırma kontrolü ve yeni iyileştirilen AF algoritması, çekilecek nesnenin hızla bulunup üzerinde odaklanılmasını garantiliyor. Böylece yeni α9 gibi kameralardan maksimum AF performansı elde ediliyor.

Daha hafif, küçük ve portatif süper telefoto lensler isteyen müşterilerin taleplerini karşılamak için yeni FE 100-400mm GM lensin 1,395 gram ağırlığı, sınıfındaki en hafiflerden ve çeşitli küçük Sony kameralar için ideal bir ürün.

Lensin dönme momenti ayar halkası, kullanıcıya kendi çekim tarzına göre yavaş veya hızlı zoom yapacak şekilde moment seviyesini ayarlama imkanı veriyor. Odak tutma butonu, odak modu seçimi, AF alan seçimi, popüler Eye AF kilit özelliği gibi çeşitli işlevlere de atanabiliyor. 

Toza ve neme dayanıklı telefoto zoom lensinin ön lensteki florin kaplaması, toz ve yağın kolayca temizlenmesine imkan veriyor. Çıkarılabilen bir tripod yuvası da var. 

Yeni FE 100-400mm GM süper telefoto zoom lensinin dahili optik görüntü sabitleme işlevi, elde çekimlerde keskin hatlı görüntüler yakalanmasını garantiliyor. Minimum 0.98 metre odaklama mesafesi, sahada çok yönlü çalışma sağlıyor. 9 kanatlı dairesel diyafram açıklığı, yumuşak ve güzel bokeh (odak dışı bulanıklaşma) efekti sağlıyor.

FE 100-400mm GM lensin hem 1.4x (model SEL14TC) hem de 2.0x (model SEL20TC) telekonverter ile uyumlu olması, fotoğrafçılara ve kameramanlara büyük kare (full-frame) kameralarda yaklaşık 800 milimetreye kadar, APS-C kameralarda yaklaşık 1200mm çekim yapma imkanı veriyor.

Ürün G Master FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS Süper Telefoto Zoom Lens
Marka Sony
Firma Sony Türkiye
Satış ve bilgi için arka kapakta belirtilen  Sony iş ortakları ile temasa geçiniz.