Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > ARRI Yeni Kamera Aksesuarları
ARRI Yeni Kamera Aksesuarları
17.07.2017 18:06

ARRI PCA serisine set ekiplerine yönelik destek elemanları ve yeni bir Diopter Frame ile Diopter Stage ekledi.

Diopter aksesuarları

ARRI 138mm yakın çekim diopterleri monte etmek için yeni bir frame ve stage ile bunların 4.5 inç diopterlerle de kullanılmalarına imkan veren bir adaptör sunuyor.

Diopter Frame 138mm

Diopter Frame +2’ye kadar olan 138mm diopterlerin ARRI LMB-25 gibi hafif bir matte box içinde kullanılmalarına imkan veriyor. Frame iki adet 4 inç x 5.65 inç filtre çerçevesi genişliğinde olup, 2 veya 3 filtre stage içerisine sığıyor. Bir güvenlik mekanizması değiştirme sırasında diopterin düşmesini engelliyor. İki adet ¼ inç yiv, Frame’in mafsal eklemli bir kola takılmasına imkan veriyor. 

Diopter Stage 138mm

Diopter Stage 4 inç x 5.65 inç mandallı matte box’ın arkasında, ya da bağımsız olarak, arkaya takılan bir kelepçe adaptörüyle kullanılabiliyor. +3’e kadar diopterler takılabiliyor ve bölümlü diopterlerin konumu, bütünleşik bir sürtünme tekerleğiyle ayarlanabiliyor. Diopter Frame ile olduğu gibi, bu ürüne de bir güvenlik aygıtı ile ¼ inç montaj yivleri dahil.

Ekip destek ürünleri

ARRI marka özel koleksiyondaki çantalar, torbalar, kemerler ve eldivenler, çekimler sırasında ekibe ve cihazlara özen göstermeye yönelik. ARRI web sitesinde her set depolama ve koruma ihtiyacına özel bir sipariş listesi oluşturulabiliyor.

Çantalar

ARRI çantalar kamera donanımlarını ve aksesuarlarını düzenlemek ve taşımak için sağlam bir çözüm sunuyor. Dışları çok dayanıklı, su geçirmez malzemeden yapılan çantaların içleri ise sette canlı çalışmanın etkilerinden korumak için tamamen yumuşak dolgulu. 

Torbalar

Çeşitli boyut ve tiplerdeki ARRI torbalar, filtreler, minik monitörler, şerit metreler, Sharpy ışıklar ve diğer günlük kullanılan gereçler için çok sayıda cebe ve yuvaya sahip. Su geçirmez naylon kumaştan üretilen torbalar, sette aletlere ve aksesuarlara iyi bir koruma sağlıyor.

Kemerler

Özel tasarlanan ARRI kemerler, bel düğmeli olan ARRI torbalar için rahat ve sağlam bir destek sağlıyor. Üç farklı boyutlu, tamamen yumuşak dolgulu kemerler kolayca çıkarılabiliyor ve ek aksesuarlar takmak için kumaş çıtçıt ve D-ring’ler var. 

Eldivenler

Sağlam ama kolay hareket eden ARRI eldivenlerin fazla aşınmaya maruz yerleri keçi derisinden yapılmış. Rahatlık için avuç içi yumuşak dolgulu, ve rahat el hareketleri için parmak eklem yerleri yapay kauçuktan. Ayarlanabilen bilek kısmı tam kavrıyor, ve baş ile işaret parmaklarındaki dokunmatik ekran uçları, mobil aygıtların eldiven çıkarmadan kullanılmalarını sağlıyor. 

Ürün PCA Kamera Aksesuarları
Marka ARRI
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web
www.linkgroup.com.tr