Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Acebil Monopodlar
Acebil Monopodlar
22.01.2018 15:27

Tripod’ların taşınması bir çok çekimde zor olabilir. Monopod’lar ise kolay taşınabilmekte ve bir çok çekimde tripod’ların yerini tutabilmektedir. Monopod’lar kamera ile birlikte elde çeşitli şekillerde hareket ettirilebilir. Monopod bir ucundan tutulup kalabalık ortamlarda kamera ile birlikte yukarı kaldırılabilir. Böylece üst çekimler yapılabilir. Bu özelliği ile haberciler için çok önemlidir. Monopod’lar tripod’a göre daha hafiftir. Standart monopod’ların dezavantajı ise tek başına ayakta duramamasıdır.

Üç taban ayaklı büyük boy MP-90V monopod, taban ayaklıkları sayesinde herhangi bir destek almadan yerde durabilen büyük boy monopod. MP-90V’de bir tripod kafası kullanılmaktadır. Bu sebeple kafa kısmı çok güçlüdür.

Desteksiz duran büyük MP-100V monopod, alt kısımdaki üçlü küçük ayaklar sayesinde kendi başına ayakta durabilir. Üstelik yeni üretim olan ball head floor uygulaması sayesinde monopod’a istenilen eğim verilerek belirli bir açıda sabit kalması sağlanabilir. 6 kg taşıma kapasitesi olan bu monopod’ların 3.3 kg kendi ağırlığı var. Kendi çantasına da sahip olan bu monopod’ların maksimum yükseliği 200 santim, minimum yüksekliği 91 cm’dir.

Acebil ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 11 02 numaralı telefondan Videodist’i arayabilirsiniz.