Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Solid State Logic Audiotonix’e Katıldı
Solid State Logic Audiotonix’e Katıldı
23.01.2018 09:55

Audiotonix Group, Solid State Logic’i (SSL) satın alarak, önde gelen DiGiCo, DiGiGrid, Calrec ve Allen & Heath ses markalarının arasına kattı. Anlaşma ile dünyanın en ileri miks konsolu firmaları bir araya gelmiş oldu.

Audiotonix CEO’su James Gordon şunları söyledi: “Audiotonix Group’u işlerine tutkuyla bağlı insanların çalıştığı üstün teknolojilere sahip profesyonel ses markalarıyla büyütüyoruz. İnanılmaz geçmişi, ünü, coşkusu ve sadık müşteri tabanıyla SSL grubun son çözüm ortağı olarak ideal yerini aldı. Tüm grup SSL’in ekibin bütünleşik bir parçası olmasından yararlanarak ileri gidecek. Uluslararası erişimimizi, teknolojimizi ve müşteri tabanımızı daha da genişletmemize sağlayacağı katkı bizi mutlu edecek.

Solid State Logic Genel Müdürü Antony David ekledi: “Ekibimizin bugüne dek SSL’in genişlemesi için elde ettiği başarılarla gurur duyuyorum. Tam potansiyelimize erişebilmemiz için hedeflerimize erişmemizde bize yardım edecek, daha büyük bir grubun desteğine ve kaynaklarına ihtiyacımız var. Audiotonix Group’ta ses, ses ürünleri ve müşteri hizmetleri konusunda bizim kadar titiz bir çözüm ortağı bulduk. Audiotonix Group’un sesle ilgili benzer işlerde yatırım ve gelişmedeki başarıları bizim için çok önemliydi. Görüşmelere başlar başlamaz, bunun her iki taraf için de istenen bir birleşme olduğunu anlamamız geç olmadı.