Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Axia IP-Tablet’e Yenilikçilik Ödülleri
Axia IP-Tablet’e Yenilikçilik Ödülleri
23.01.2018 10:36

Telos Allience’ın Axia markasının IP-Tablet Virtual Radio Software yazılımı, Radio ve Radio World dergilerinden iki NewBay Product Innovation Awards ödülü kazandı. IP-Tablet geçtiğimiz yıl da 2017 Radio World International IBCBest of Show Award ile Salon de la Radio’dan 2017 Best Product of The Year Award ödüllerini kazanmıştı. 

Axia IP-Tablet yazılımı bir Windows tablet veya PC üzerinde yayın donanımının takip ve denetimini görselleştiriyor. Düşük fiyatlı bir Asus modelinden üst düzey Microsoft Surface’e kadar hepsi IP-Tablet Virtual Radio yazılım modüllerinden birini çalıştırabiliyor. Yayıncılar Telos Systems VX veya VX Prime telefon sistemleri, Telos Z/IP ONE IP ses kodek, Omnia.9 ses işlemcisi, Omnia VOCO 8 mikrofon işlemcisi, Axia Fusion Console, xNode kontrol, Axia Pathfinder butonları gibi ayrı ayrı satılan bu yazılım modüllerinden kendi stüdyo kurulumlarına en uygun ve avantajlı olanlarını satın alabiliyorlar. Metadata Tools uygulaması kullanıcılara bir otomasyon sisteminden malzeme verisi bilgileri çekip tablet veya PC ekranında görüntüleme imkanı veriyor. 

IP-Tablet denetimi görselleştirmenin yanı sıra bir kullanıcının profiline bağlanarak aygıt erişimi için kullanıcı haklarının yönetilmesini de sağlıyor. Axia IP-Tablet, Axia Fusion konsola şık, tamamen aynı hizada IP-Tablet Mount ile monte edilebiliyor, ya da ayrı bir tablet veya PC üzerinde kullanılabiliyor.

Telos ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10  numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.