Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Cinegy Air Cloud Pack Artık Microsoft Azure Üzerinde
Cinegy Air Cloud Pack Artık Microsoft Azure Üzerinde
23.01.2018 12:13

Cinegy Air Cloud Pack artık Microsoft Azure Marketplace üzerinde erişilebilir hale geldi. Cinegy Air Cloud Pack, Cinegy Multiviewer’lı Cinegy Air PRO Bundle içeriyor. Cinegy Air PRO bir kontrol paneli ve playout sisteminden oluşuyor. Kontrol paneli, TCP/IP yoluyla bağlanan bir veya daha fazla playout kanalının denetlenmesine yönelik, son teknolojili bir arayüz. Cinegy Air PRO playout sistemi kendisine sağlanan oynatma listesini gerçekleştiriyor ve ses ile görüntüleri yayın için görselleştiriyor. 

Cinegy Multiviewer yayıncıların ve yapım şirketlerinin RTP/UDP akışlarını Ethernet yoluyla almalarını ve bu alkışları yerel ya da uzaktan izlemelerini sağlıyor. Güçlü bir analiz ve uyarı sistemi, sinyal sorunları oluştuğunda tespit ediyor. 

Cinegy yazılımını bulut tabanlı bir hizmet olarak kullanmanın önemli bir avantajı, kullanıcıların sadece ihtiyaç duydukları kadarı için ödeme yapmaları ve ön yatırım gerekmemesi. Daha fazla sistem kapasitesi gerektiğinde ihtiyaçlar hızla karşılanabiliyor ve daha doğru planlanıp bütçelendirilebiliyor.

Cinegy Air Cloud Pack’in uygun başlangıç fiyatları, seçilen yazılım planının ücretleri ile yazılımın üzerinde çalışacağı sanal makineler için Azure altyapı maliyetlerini birleştiriyor. Azure altyapısı maliyetleri daha önce anlaşılmış kurumsal anlaşmalar ve diğer indirimlere göre değişiklik gösterebiliyor.

Cinegy ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.