Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Broadcast Solutions ve Zero Density Finlandiya’da Sanal Stüdyo Kurdu
Broadcast Solutions ve Zero Density Finlandiya’da Sanal Stüdyo Kurdu
30.01.2018 15:53

Broadcast Solutions Finland Oy’un Finlandiyalı müşterisi Streamteam Nordic Oy için hazırladığı sanal stüdyo kullanılmaya başlandı. Streamteam yeni sanal stüdyoyu daha çok müşterisi Finli oyun şirketi Velkkaus Oy için Toto TV ve at yarışlarının yapımlarında kullanıyor.

Streamteam CEO’su Juha Koskela yeni sanal stüdyo hakkında yorum yaptı: “Broadcast Solutions Finland sanal stüdyo için gereken bütün bileşenleri belirledi ve sağladı. Hizmetlerinden ve Zero Density’nin sanal stüdyo yazılımından çok memnunuz. Kurulum kolaydı ve her şey başlangıçtan itibaren sorunsuz ilerledi.

Sanal stüdyonun modern ve dinamik bir görünüş kattığı Toto TV, her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi at yarışı programları yayınlıyor. Sanal stüdyo masası ve sunucular aslında Helsinki’deki stüdyoda oluyorlar; Magic Monday yarışları sırasında arka plandaki iki farklı yarış pistinin görüntüleri gibi diğer unsurlar stüdyonun içerisine sanal olarak ekleniyor.

Sanal stüdyonun ana teknik bileşenleri Zero Density sanal stüdyo yazılımı, MoSys hareket takip sistemi, SAM Kula yapım anahtarlama sistemi ve Slomo.tv tekrar oynatım sunucularından oluşuyor.