Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clear-Com 50. Yılını Kutluyor
Clear-Com 50. Yılını Kutluyor
30.01.2018 16:02

Gerçek zamanlı haberleşme çözümleri ve hizmetleri firması Clear-Com, kuruluşunun ellinci yılını kutluyor. Şirket yıl boyunca, çalışanları, çözüm ortakları, kullanıcıları ve dünya çapında geniş profesyonel ses dünyasıyla Clear-Com markasını ve zengin yenilikçilik geçmişini kutlayacak.

Clear-Com CEO’su Mitzi Dominguez konuyla ilgili konuştu: “Son 50 yılda Clear-Com profesyonel ses sektöründe en tanınan ve beğenilen haberleşme markalarından biri haline gelecek kadar gelişti. Markamız profesyonellerin kritik zamanlarda birlikte çalışmalarına imkan veren çok sayıda interkom ürünü ile anılıyor olsa da, aslında Clear-Com’un yolculuğu bu işin merkezinde yer alan insanların öyküsü; geçmişin ve bugünün vizyon liderleri, eski ve mevcut personel, sadık kullanıcılar ve endüstride etkili kişiler. Bu yıl geçmişte köşe taşı olmuş yenilikçilik ile yaratıcılıklara, ve daha iyi haberleşme için gelecekteki olanaklara bakacağız.

18 Nisan 1968’de kurulan Clear-Com, mütevazi başlangıcını müzik sahnesinin yıldızının parladığı ve kulakları sağır edici müziğin norm haline geldiği San Francisco’daki iki kişilik ekibe borçlu. Bob Cohen ile Charlie Button tanıştılar ve RS-100 dağıtık yükselteç analog kemer paket sistemi olarak bilinen ilk prodüksiyon interkomunu yaratmak için birlikte çalıştılar. RS-100 hızla başarılı oldu ve San Franciscolu Jefferson Airplane, Janis Joplin ve Grateful Dead gibi efsanevi rock grupları ve sanatçıları tarafından yapım haberleşmesinde kullanıldı.

Clear-Com o günden beri canlı gösteri piyasasına analog tabanlı interkom sistemleri sunarak köklerine sadık kalırken, şirket yayıncılık, askeri, havacılık, temalı park, açık deniz gemicilik ve kamu sektörlerine genişledi. Bu çeşitlilik barındıran piyasalara bugün birçok özel kanalda grup ve noktadan noktaya haberleşmeler için IP, dijital, kablosuz, fiber ve mobil uygulamalardan oluşan karışık bir haberleşme ve bağlantı portföyüyle hizmet veriyor. Clear-Com sistemleri her gün dünyanın bir yerinde, canlı bir gösteri, yerel veya küresel yayına yönelik haber yapımı, milyonlarca canı etkileyen özel bir devlet operasyonu, açık denizde yük gemisi gibi işlerde kullanılıyor.

Clear-Com ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.