Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > K-Tek Airo Ses Araçları
K-Tek Airo Ses Araçları
31.01.2018 12:25

Üst düzey ses kayıt uzmanlarına yönelik ses aygıtları üreten K-Tek, görüntüleri için uygun maliyetli profesyonel ses isteyen içerik yaratıcıları için geliştirildi.

Airo markası yeni olsa da, arkasındaki şirket K-tek 21 yıldır en usta ses miks ve mikrofon kolu (boom pole) uzmanlarının ihtiyaçlarına uygun ödüllü ürünler tasarlıyor. Bu derin deneyimden ve profesyonel operatörlerden gelen bilgilerden yararlanan Airo serisi, Hollywood’da kullanılanlar tarzında ama uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Airo Boom Pole 1 (ABP1) mikrofonu kayıt sırasında mikrofonu ses kaynağına yakın tutuyor. Kapandığında 98cm, uzatıldığında 330cm olan 725 gram Boom Pole, siyah anodlu alüminyumdan üretildi ve istenmeyen el gürültülerini azaltmak için lastikli kelepçe köpükten tutma yerine sahip.

Güvenilir bir mikrofon tutucu, oturur halde söyleşiler ve mikrofonun tek noktada asılı kaldığı durumlarda şart. Airo Boom Holder 1 (ABH1) ABD’de üretildi ve fiyatı düşük olmasına rağmen profesyonel iş görüyor. Akıllı ve işlevsel tasarımlı, sağlam, siyah anodlu alüminyumdan üretilen tutucu, kolu korumak için ince yastıklı bir kızağa sahip.

Shotgun mikrofonlar için darbe önleyici yuva gerekiyor. Airo Shock Mount 1 (ASM1) K-Tek’in güvenilen mikrofon askılarıyla mikrofonu titreşimden koruyor ve kol sallanırken yastık sağlıyor. Ses cihazlarını kolayca taşımak ve sette daha rahat çalışmak için K-Tek kullanışlı bir taşıma çantası ve profesyonel etkin avantajlarla yüklü eksiksiz bir mikser çözümü sunuyor.