Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Alliance Omnia.9 İşlemci
Telos Alliance Omnia.9 İşlemci
31.01.2018 13:04

Üç yıl önce çıkan Omnia.9 işlemciyi, North Dakota’daki KLTA-FM özellikle en popüler pop müzikleri ve Top 40 listelerinin çalınmasında olmak üzere memnuniyetle kullanıyor.

Radyo geçmişte özellikle Imagine Dragons grubunun şarkıları olmak üzere bazı yeni müzik türlerinin tam olarak doğru sesle yayınlanmasında zorluk yaşıyordu. Ama Omnia.9 aldıktan sonra sorun çözüldü. Omnia.9 aynı anda hem HDF1 hem de HD2 kanallarının işlenmesinde de iyi iş çıkarıyor.

KLTA-FM başlangıçta yeni bir işlemci ararken internet akışı özelikle dikkat ettiği özellikler arasında yer almıyordu. Ana istasyon akışlarını Omnia.9/XE işliyordu ve bunu alt kanal akışları da genişletmek istiyordu. Omnia.9 alındığında sorunlara yeni bir çözüm gelmiş oldu.

İstasyon Omnia.9’u denediğinde hayran oldu. Sesi harika ve netti. SecureNet üzerinden Icecast ses akışı yapan kanalın akışı kararlı ve sesi şahane. Omnia.9 32 kbps ses akışını iyileştirdi.

KLTA-FM yöneticileri hem karasal hem internet akış sinyalleri için aynı işlemciyi kullanma stratejisini benimsiyorlar, böylece platformlar arasında tutarlı bir ses sağlanıyor.

Omnia ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.