Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sundance Directors Lab’da Vitec Sistemleri
Sundance Directors Lab’da Vitec Sistemleri
31.01.2018 13:10

Sundance Enstitüsü’nün resmi cihaz sağlayıcısı olarak Vitec Group, Sundance Institute Directors Lab’a bu yıl da Anton/Bauer, OConnor, Sachtler ve Vinten markalarından mobil enerji ve kamera destek sistemleri verdi.

Küba, Şili, Kenya, Birleşik Krallık ve ABD’den on üç yeni bağımsız film projesi Utah Wasatch Dağları’ndaki Sundance Mountain Resort’ta  gerçekleştirilen 2017 Directors Lab için seçildi. Sundance Enstitüsü Film Programının kurucu yönetmeni Michelle Satter önderliğindeki Labs, sinemacılara öğretici bir ortamda en cesur fikirlerini tasarlamak için benzersiz bir olanak sunuyor. Directors Lab’da sinemacılar yaratıcı danışmanlar, oyuncular ve yapım ekipleriyle yakın işbirliği içerisinde çalışarak yaratıcı gelişmeyi teşvik eden pratik bir süreç içerisinde senaryolarından sahnelerin prova, çekim ve kurgularını yaptılar.

Vitec Group’un Anton/Bauer markasının sağladığı mobil enerji çözümleri arasında 21 adet Digital G90 14.4 Volt lityum iyon pil; beş tane LP4 Quad Gold Mount şarj aygıtı; ve diğer kablolarla aksesuarlar var. OConnor iki adet 1030DS kamera kafası ve iki orta seviye örümcekli 30L tripod teslim etti. Sachtler ise ikişer tane System 18 S2 ENG 2 ve System 7+7 ENG 2 CF hidrolik kamera hareket kafası ile tripod kombolarından sağladı. Vinten bir Vision 100 hidrolik kamera hareket kafası ile yer örümcekli tripod sistemi sundu.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.