Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K’yı duyurdu
Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K’yı duyurdu
02.02.2018 15:21

Blackmagic Design bugün, 20 adet giriş, 4 M/E ve 16 yeni nesil ATEM Advanced Chroma Keyer özelliklerine sahip, dünyanın en gelişmiş yüksek kare hızlı, Ultra HD 2160p60 switcher’i olan, yeni ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K’yı açıkladı. 

Canlı prodüksiyon switcher'leri; efektler, geçişler, grafikler ve daha nicesini içeren televizyon programlarını gerçek zamanlı olarak oluşturmanızı sağlar. Blackmagic’in oldukça tutulan bir switcher serisi var ancak, en büyük switcher'ı 2 M/E ile sınırlıydı ve büyük projeler üzerinde çalışanlar, daha güçlü bir switcher talep ediyorlardı.

Blackmagic bugün, şimdiye kadar olan en güçlü ve en gelişmiş canlı prodüksiyon switcher’ı, ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K'yı piyasa sundu. 2 M/E Broadcast Studio modelinin yerini almdı ve daha önceki model gibi; 20 adet 12G-SDI girişi, DVE, picture in picture (kelebek açma) efektleri için SuperSource compositing moturu, onlarca geçiş türü ve efekti, Ultra HD çoklu görüntüleme çıkışı, süper temiz görüntü miksajı için her girişte tam senkronlama ve çok çok fazlasını içeriyor.

Yine de bu yeni model, kendisini son derece etkili bir switcher yapan, 4 sıra tamamen bağımsız miksaj efektlerine sahip. Ayrıca her bir ME sırasında, tamamen yeni tasarlanmış ATEM Advanced Chroma Keyer'lerden 4 adet var. Bu da toplam keyer sayısını 16 yapıyor. Bu  son derece büyük ve karmaşık canlı etkinliklerin yayınlanmasını mümkün kılıyor.

Blackmagic Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’ı arayabilirsiniz.