Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > IDX SB ve SL Serisi Bataryalar
IDX SB ve SL Serisi Bataryalar
14.02.2018 12:45

Yeni Sony SB-U98 ve SB-U50 bataryalar 14.4V, 98W ve 50W çıkışlı olup, ayrıca 3 USB çıkışı ile çeşitli aksesuarları da besleme imkanı sağlıyor.

Yeni SL-F serisi bataryalar 7.2V çıkışlı, SL-F70 modeli de 72W kapasiteli olmakla beraber, USB çıkışlara da sahipler ve harici aksesuarları da bu suretle besleme imkanı var.

IDX V-mount yeni seri bataryaları DUO-C198, 198W çıkışa sahip. Bu batarya ve küçük kardeşi DUO-C98 (98Watt çıkışlı kompakt model) yeni özelliklere sahip. 10 kademeli LED göstergesi olduğu gibi, kamera vizöründe % olarak kalan kapasite görünüyor. Bu yeni seri V-mount bataryalar daha fazla yoğunluklu çıkışa sahip olduğundan, kullanım süresi daha uzun.

V-mount tipi pillerde bile çoklu DC çıkışı olması hala yoğun talep görüyor. IDX bu talebe USB, X-Tap ve D-Tap gelişmiş ve standart konektörlerle yanıt veriyor. Örneğin el tipi kamera, LED ışık ve kablosuz görüntü vericisine enerji sağlamak için özel amaçlı güç kaynakları gerekiyor. 3 adet 45Wh güç seviyesinde batarya yaklaşık 750-900 gram ağırlığında. Artık devir değişti, 3 batarya yerine tek bir IDX batarya bütün işi görüyor.

Hassas 10 adımlı LED kapasite göstergesi

Kalan kapasiteyi daha iyi takip edebilmek için DUO-C198 ve DUO-C98’deki 5 adet LED, sabit yanan ve yanıp sönen göstergelerle %10 skala şeklinde seviyeleri 10 adımda gösteriyor. 

SMBus işlevi

SMBus verisi kalan kapasiteyi kameranın vizöründe yüzde olarak gösteriyor. Böylece bataryanın ne zaman değiştirilmesi gerektiği kolayca görülebiliyor.

Daha fazla enerji yoğunluğu

DUO-C198 ve DUO-C98 daha önceki IDX Endura modellerinden daha yüksek enerji yoğunluklu hücrelerle donatıldıkları için cihazların çalışma sürelerini uzatıyorlar. DUO-C198 Endura modellerinin bağlantısız olanlarından en uzun kapasiteyi, DUOP-C98 ise çok küçük ve ince bir gövdede 96Wh güç sunuyor. 

Kaymaz tasarım

Bataryanın yanlarındaki geliştirilmiş kaymaz tasarım, değiştirilirken bataryayı daha kolay tutma imkanı veriyor.

V-Torch

DUO-C198 bataryanın arkasındaki minik gömülü LED V-Torch DUO-98, karanlık ortamlarda çalışırken yararlı oluyor. Kapasite kontrol butonuna iki kez basınca açılıp kapanıyor ve enerjisi 10 saniyede otomatik olarak kesiliyor.


Ürün SB ve SL Serisi Bataryalar
Marka IDX
Firma Nefan
Telefon 0212 288 41 39
Web
www.nefan.com