HOLLYLAND COSMO C1

HOLLYLAND COSMO C1

Hollyland

Cosmo serisinin yeni üyesi olan Cosmo C1 video iletim sistemi, siyah ekrana düşmeden video gecikmesi olmadan çalışan bir video aktarım sistemidir. Canlı yayın akışı esnasında bir USB kablosu ile video aktarım işlevini yapabilen Cosmo1 ile canlı yayın bilgisayara HD video şeklinde anında aktarılabilir ve canlı olarak yayınlanabilir.

*Daha fazla bilgi ve teklif almak için iletişime geçin

Artırılmış Sinyal Gücü ve Parazit Önleme

Hollyland COSMO C1 video aktarım sistemi, artırılmış sinyal gücü ve ileri derecede parazit önleme özelliği sayesinde karmaşık ortamlarda da son derece akıcı video aktarımı sağlar. Ayrıca UCV (USB Video Sınıfı) arayüzünü sistemine entegre eden COSMO 1, video çalışmalarınızı yayınlamak ve bulut paylaşımı yapmak için basitleştirilmiş bir çözüm sunuyor.

Siyah Ekrana Düşmeden Kullanım

Frekans değiştirme anında, görüntü bütünlüğünü sağlayan alıcı ve vericilerde her senkron frekans atlamasını 0.01 saniyede atlar. Bu özellik sayesinde titreme, siyah ekran ve ekran duraklamalarına elveda diyebilirsiniz.

Düşük Gecikme Süresi

Cosmo C1 video aktarım sistemi, 304,8 m görüş alanına kadar gerçek zamanlı video görüntüleme için benzersiz bir standart sunuyor. COSMO C1’e gömülü hızlandırma modülü, 304,8 LOS aralığında 0.04 saniyeye kadar ultra düşük gecikme süresi sağlar.

HDMI&SDI Giriş/Çıkış + SDI Loopout

COSMO C1, hem TX hem de RX ünitesinde HDMI ve SDI bağlantılarına ve ayrıca TX’te bir SDI devre çıkışına izin verir. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir ana kamera, monitör veya anahtarlayıcı ile çalışabilir.

Ultra Kolay Kullanım

COSMO C1, hem TX hem de RX ünitesinde HDMI ve SDI bağlantısına ve ayrıca TX üzerindeki SDI devre çıkışına izin verir. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir ana kamera, monitör veya switcher ile çalışabilir.

Kolay Montajlı Video Aktarım Sistemi

Hem vericide hem de alıcıda daha fazla montaj yöntemi mevcuttur. Öndeki soğuk pabuç montaj tasarımı, ünitenin yatay olarak sabitlenmesine ve döşenmesine olanak tanır; bu, kamera ve dengeleyicilerdeki dengeleme kurulumu için ağırlığı dengelemek için idealken, 1/4″-20 dişli delik üniteyi herhangi bir tripoda diker.

Üç Adet Güç Kaynağı Seçeneği

Cosmo C1 video aktarım sistemi,  farklı çekim sahnelerinde eşlik edecek üç güç kaynağı seçeneğine sahiptir. DC güç kaynağı, bir iç mekan projesinde kullanım için daha uygundur, L serisi pil ve USB-C bağlantı noktası ise üniteyi koşu ve silahlı görevleriniz için taşınabilir hale getirir.

VERİCİ:

Arayüz: Anten arayüzü (RP-SMA erkek)

HDMI girişi (Type-A dişi)

SDI giriş

SDI looput

DC girişi

USB-C

 

Güç Kaynağı: DC güç girişi 6-16V

USB-C güç kaynağı: 5V/2A

Pil güç kaynağı: 6-16v

Güç: <9w

Ağırlık: 214 gr (anten hariç)

Boyut: (U*G*Y): 115-70-32 mm (dış pil plakası hariç)

Frekans: 5.1GHz-5.8GHz

Aktarım Gücü: Maksimum 22dBm

Gecikme Süresi: 40 ms

Bant genişliği: 20 MHz

 

ALICI:

Arayüz: Anten arayüzü (RP-SMA erkek)

HDMI çıkışı (Type-A dişi)

SDI çıkış-2

DC girişi

USB-C

 

Güç Kaynağı: DC güç girişi 6-16V

USB-C güç kaynağı: 5V/2A

Pil güç kaynağı: 6-16v

Güç: <9w

Ağırlık: 210 gr (anten hariç)

Boyut: (U*G*Y): 115-70-32 mm (dış pil plakası hariç)

Frekans: 5.1GHz-5.8GHz

Alıcı Hassasiyeti: -80dBm

Gecikme Süresi: 40 ms

Bant genişliği: 20 MHz

1 adet alıcı

1 adet verici

4 adet anten

2 adet mantar anteni

1 adet cold shoe

1 adet magic arm

1 adet Type-C dönüştürücü

1 adet DC adaptör

1 adet kullanım klavuzu

1 adet garanti belgesi

1 adet genişleme aksesuarı