Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Razer’dan Yayıncılara Özel Profesyonel Mikrofon: Seiren Elite
Razer’dan Yayıncılara Özel Profesyonel Mikrofon: Seiren Elite
20.02.2018 17:52

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası olan Razer, profesyonel sınıf yayıncı ekipmanların bulunduğu Razer Broadcaster ürün grubuna Razer Seiren Elite mikrofonunu ekledi.

Razer Seiren Elite

Razer Seiren Elite, canlı ve YouTube yayıncılarına yüksek kaliteli ses sağlamak için üretilmiş profesyonel sınıf özelliklerle dolu dinamik bir USB mikrofon. Dahili filtresi ve sınırlayıcısıyla birleştirilen tek kapsül tasarımı, daha önce yalnızca üst seviye yayın ekipmanlarında bulunan çok daha zengin, daha sıcak bir ses tınısı verir.

Razer Seiren Elite, geniş frekans kaydı için tek bir dinamik kapsül ve kardioid şeklinde ses yakalama desenine sahiptir. Özel filtresi, fan sesleri ya da çeşitli hava koşullarından kaynaklı istenmeyen düşük frekanslı titreşimleri ortadan kaldırır. Ayrıca yayıncının heyecanı tavan yaptığı sırada dijital ve analog vokal sınırlayıcısı sesteki bozulmaları ve patlamaları önlemek için söz konusu akışları ve alınan kayıtları dengeli ve pürüzsüz tutar ve otomatik olarak ses kazancını ayarlar.

Razer kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, Razer Seiren Elite için “Profesyonel kalitede mikrofonların çoğu sesinizi bilgisayara aktarmak için mikser ve dönüştürücüler gibi ek kayıt ekipmanları gerektiriyor. Razer Seiren Elite bu sorunu çözerek yayıncıların içeriğine odaklanmalarına ve Seiren Elite’in profesyonel bir kayıt cihazı olarak seslerini işleyebilmesine izin veriyor“ dedi.

Razer Seiren Elite, harici mikserler, amplifikatörler veya sinyal dönüştürücüler gerektirmeyen basit bir tak-çalıştır işlemi ile ses kurulum aşamasını basitleştiriyor. Razer Seiren Elite, çevre birimleri için Tom’s Guide “İnovasyon Ödülü”nü ve 2017’de Laptop Mag “Editörlerin Seçimi” ödülünü kazanan yerleşik halka ışığı ile bir akıcı kamera olan Razer Kiyo gibi ürünleri içeren Razer Broadcaster ürün serisine eklenen en yeni cihaz.