Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > IK Multimedia iLoud Micro Monitor Ultra Kompakt, Yüksek Kaliteli Referans Stüdyo Monitörü
IK Multimedia iLoud Micro Monitor Ultra Kompakt, Yüksek Kaliteli Referans Stüdyo Monitörü
22.06.2018 10:58

Dünyanın en küçük aktif stüdyo referans monitörü iLoud Micro Monitor’ün lineer frekans cevabı ve sıfır renklendirme özelliği var. Bir stüdyo monitöründe aranan özellikler bunlar, ancak peki ya stüdyonuz dışında da, istediğiniz yerde bu özelliklere sahip bir monitörünüz olsaydı? 

Şimdi iLoud Micro Monitor ile istediğiniz her yerde  doğru duyumu yakalayabileceksiniz.

Bu monitörler iki adet taşınabilir, yüksek performanslı bi-amp hoparlörlerden oluşur. Toplamda 50W güce ve kuvvetli basları, geniş headroom aralığı ile gelişmiş bir stereo imaja sahiptir. Düzenleme, miks veya mastering… iLoud Micro Monitor’ler yaptığınız işi, araba ses sisteminde, oyun konsollarında, ev ses sistemlerinde, kulaklıklarda vb. her yerde doğru duyum almanızı garantiler. 

Bir güç efsanesi

iLoud Bluetooth hoparlörler ilk çıktığında portatif hoparlörün gücü konusunda devrim yaratmıştı. iLoud Micro bu tasarımın geliştirilmiş ve evrim geçirmiş halidir. Kesinlikle eşi benzeri olmayan bir ses deneyimi yaşatır.

Her hoparlör üzerinde ¾” ipek kubbe tweeter, 3” kağıt-konik performans woofer ve geniş bas refleks hava çıkışı bulunur. Bu sayede mükemmel yüksek frekanslar, geniş bir orta aralık ve kontrollü bir low end’e sahip olursunuz. 

Transparan monitör sistemi

iLoud Micro Monitor içerisindeki 56-bit dijital sinyal işlemcisi (DSP) sayesinde frekans ve faz tepkilerini ele alır ve dinamik aralığını kontrol altında tutarak doğru duyum sağlar. 

Ayarlanabilir ses

Gittiğiniz her yerde farklı dinleme ortamları ile karşılaşabilirsiniz. iLoud Micro Monitor üzerindeki DSP ve 3 EQ anahtarı ile bu alanlardaki koşullara göre monitörlerinizi adapte edebilirsiniz. Ayrıca masaüstü veya açık alan kurulumlarınızda bir anahtar ile kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Hoparlörlerinizi odanızın karakterine göre değiştirebilirsiniz. Altındaki stand aparatı ile açısını belirleyebilirsiniz.

Bağlantı kurun

iLoud Micro Monitor’lerinizi sevdiğiniz donanımlar ile kolayca kullanabilirsiniz. Bağlantı için RCA ve 1/8” konektörlere sahiptir. Ayrıca Bluetooth ile de bağlantı sağlayabilirsiniz. 


Ürün iLoud Micro Monitor Ultra Kompakt, Yüksek Kaliteli Referans Stüdyo Monitörü 
Marka IK Multimedia
Firma Akalın
Telefon 0212 293 10 68
Web www.akalinmuzik.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi