Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton Bauer Titon Batarya
Anton Bauer Titon Batarya
29.05.2019 11:57

Çalışırken hız ve gücün önemli olduğu uluslararası spor etkinliklerinde, sahada veya pistte çekimi kesintiye uğratacak donanım kabul edilemez. Titon’un akıllı hücre teknolojisi güç çekişini düzenleyerek cihazlar üzerindeki baskıyı azaltıp güvenilirliği arttırıyor. Sağlam kasa Titon’u kötü hava koşullarından koruyarak, -20C - +60C  arasında sıcaklıklarda uzun sure çalışmasını sağlıyor. 

Titon, yolculuk tutkusu taşıyan öykü anlatıcıları için ideal. Birden fazla aygıtı saatlerce çalıştıracak kadar güçlü olduğu halde kolayca paketlenip çantaya konarak yola çıkılabilecek kadar da küçük ve düzgün biçimli. Uçakla yolculuk edenler için 90Wh Titon bataryalar güvenle kabin bagajı olarak taşınabiliyor, hatta 150Wh batarya bile hava yolundan önceden izin alınarak kabine sokulabiliyor. 

Toplantı salonlarındaki pil savaşları geride kalıyor. Titon portatif güç kaynağı kameralara, monitörlere, ışıklara her zamankinden fazla enerji sağladığı için, ayaklar altında uzatma kablolarına ve priz aramaya gerek kalmıyor. P-TAP ve Smart USB portlarıyla her türlü aygıt çalıştırılabildiği için her zaman çekime hazır olarak kalınabiliyor.

Reklam çekimleri çoğunlukla uzun, zorlu ve beklentileri yüksek oluyor. Çok sayıda kamera, insan ve aygıtın olması, birçok gereksinimi karşılamak için çok yönlü güç kaynağı gerektiriyor. Titon bataryanın V-Mount ve Gold Mount seçenekleri, P-TAP ve Smart USB portlarıyla birlikte reklam setleri için güçlü bir çözüm oluşturuyor ve başka markaların şarj aletleriyle de doldurulabildiği için asla enerjisiz kalınmıyor. 

LED aydınlatma gittikçe daha güçlü ve portatif hale geliyor. Işıkları şebeke geriliminin zincirinden kurtarmak ve yaratıcı çalışmak için kararlı ışık verecek güvenilir ve Regüleli çıkışlı bir batarya gerekiyor. Titon’un gelişmiş hücre teknolojisi güç çıkışının aydınlatma aygıtının çektiğiyle mükemmel eşleşmesini garantileyerek, her yerde şebekeyle çalışır gibi kararlı ışık sağlıyor. 

Titon lityum iyon piller sahada çok geniş çeşitlilikte donanıma enerji sağladıkları için hareket halinde çekim yapanlar tarafından tercih ediliyorlar. Kuzey Kutbu Dairesinde belgesel çekmekten çölde gimbal kullanmaya, hızlı ilerleyen acil haberler yakalamaktan kentin caddelerinde müzik klipleri çekmeye kadar, Titon kesintisiz enerji sağlıyor.

Bataryanın üzerindeki LCD veya vizör yoluyla, kalan çalışma süresi dakikasına kadar tam olarak görülebiliyor. V akıllı teknolojisi yüksek hızlı USB ve P-TAP yoluyla enerji alan aygıtlar bile dahil olmak üzere güç kullanan her şeyi algılıyor ve hesaplıyor. 

Titon pil serisi güçlü bir lityum-iyon güç çözümü olarak Red, Panasonic, Sony, Blackmagic, ARRI, Canon modelleriyle çalışan kameramanlara yönelik. Hem 90Wh hem de 150Wh modelin V-Mount ve Gold Mount seçenekleri var.

Anton Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20  numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.