Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser XS Wireless Digital Kablosuz Bağlantı Sistemi
Sennheiser XS Wireless Digital Kablosuz Bağlantı Sistemi
29.05.2019 11:55

Kablosuz sözcüğünün gerçek anlamı, engeller ve kesilmeler olmadan, her defasında kolay ses demek. Müzisyenler ve kameramanlar karmaşık bir kurulumun zorluğu olmadan özgürleştirici bir çözümü seçerek kablosuz dünyaya giriş yapabiliyorlar. 

Portatif bir verici ile alıcıyı kolayca senkronize eden XS Wireless Digital, bir 2.4 GHz bağlantı kullanarak kablosuz noktadan noktaya bağlantı kuruyor. Tek kişilik bir görüntü ekibi için sade bir boyun mikrofonu için kullanılabilen ya da sahne veya prova odasından kabloları kaldırmaya yarayan bu kablosuz araç, serbestçe gezinmeye izin vererek yaratıcılığı güçlendiriyor. 

Sahnede ve provada XS Wireless Digital

Sennheiser’ın en yeni kablosuz serisi XS Wireless Digital, DSLR ve DSLM kameralar için giriş seviyesinde video ses çözümleri sunuyor. Tüm dünyada çalışmak için 2.4 GHz’de çalışan sistem sistemler videograflara ve içerik yaratıcılara, videolarına kolaylıkla ses ekleyen bir kablosuz sistem sunuyor. XSW-D Portatif Boyun Seti kullanımı kolay bir verici/alıcı kombosu ve ME 2-II boyun mikrofonu, yanı sıra hemen başlamak için gereken tüm aksesuarları sunuyor. XSW-D Portatif ENG Seti var olan dinamik el mikrofonu için ilave bir verici içeriyor.

Kablo yok

İyi bir bağlantının kabloyla bağlanmasına gerek yoktur. Kablosuz demek, engeller ve kesilmeler olmadan, her defasında kolay ses demek. XS Wireless Digital sayesinde kablolardan kurtulup kesintisiz bağlantıyla serbestçe dolaşılabiliyor.

Tek dokunuşla kullanım kolaylığı

Her XS Wireless Digital tek butona sahip. Butona bir defa basılınca aynı anda hem enerji veriliyor hem de bağlantı kuruluyor. Sessize almak için bir defa daha basılıyor, gücü kapatmak içinse basılı tutuluyor. Kurulum süresi kısalıyor ve hiçbir an kaçırılmıyor.

Dünya çapında dijital çalışma

Ses de fikirler kadar sınırsız olmalıdır. Dijital dünyada artık frekansları ayarlamaya gerek yok. 2.4 GHz iletimle istenen zaman ve yerde senkronize olarak kolayca bağlantı kuruluyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.