Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Worldcast Systems Audemat DAB Probe Hizmet Kalitesi İzleme Çözümü
Worldcast Systems Audemat DAB Probe Hizmet Kalitesi İzleme Çözümü
22.07.2019 14:33

Worldcast Systems’ın geçtiğimiz günlerde yeni modeli çıkan sinyal takip çözümü Audemat DAB Probe, DAB, DAB+ ve DMB radyonun izlenmesine yönelik bir ürün.

Verici merkezlerinde veya kapsama alanlarında DAB sinyallerinin kalitesini ve hizmet sürekliliğini izlemek için tasarlanan Audemat DAB Probe, kanalların uzaktan takip edilmesine ve kullanıcıların DAB ağlarının hem yönetmeliklere hem de yayın gereksinimlerine uygunluğunu onaylamalarına imkan veriyor. 

SFN veya MFN ağlara kurulan Audemat DAB Probe, kullanıcı dostu web arayüzü, e-postayla alarm bildirimi ve SNMP tuzakları sunuyor ve uzaktan ölçüm kartı (ScriptEasy yoluyla) ile ses çıkış bağlantılarına sahip. Gelişmiş yazılım araçları darbe tepki temsili, TII, ses ve ETI kaydıyla derinlemesine sinyal ve içerik analizi sağlıyor. Kullanıcı deneyiminin (QoE) en iyi izlenmesi için tasarlanan Audemat DAB Probe, görsel slayt gösterileri, DLS (Dynamic Label and Services) görüntüleme ile kullanıcıların dinleyicilerle aynı içeriği gerçek zamanda dinleyip görmelerini sağlıyor. 

Çözüm gittikçe büyüyen DAB piyasasının gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirildi. Audemat’ın bugün mevcut diğer çözümlerinin yanında bu ürün çok rekabetçi bir fiyatla, zengin özeliklere sahip, eksiksiz bir çözüm olarak öne çıkıyor. 

  • Alınan görüntü akışı içeriğinin daha ayrıntılı analizi için FIG tablolarının kodlarının çözülmesi
  • Gerçek ses ve PAD bit hızlarının görüntülenmesi sayesinde yayıncıların gerçek ses kalitesini görselleştirebilmeleri ve kodekler (MP2 veya AAC+) veya 8Kbps’dan 320Kbps’a MP3 sıkıştırma kullanarak uzaktan radyo dinleyebilmeleri
  • Analiz aygıtlarına veya kayıtlara bağlantı için opsiyonel ETI çıkış kartı
  • Sahadaki ölçüm donanımı ve propların takibi ve denetimi için uzaktan ölçüm girişlerinin ve çıkışlarının yönetimi.

Ürün Audemat DAB Probe Hizmet Kalitesi İzleme Çözümü

Marka Worldcast Systems 

Firma Radikal Elektronik

Telefon 0212 259 79 71

Web www.radikaltr.com