Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Robert Juliat SpotMe Takip Işığı Konum İzleme Çözümü
Robert Juliat SpotMe Takip Işığı Konum İzleme Çözümü
25.07.2019 09:52

Tasarımcılara sanatsal açıdan özel önem göstererek hizmet etmek üzere tasarlanan SpotMe, takip ışığı (follow-spot) teknolojisine modern bir yaklaşım. 

SpotMe sistemi tripod ile takip ışığı üzerine monte edilmiş sensörlerden ve bir sunucudan oluşuyor.

Robert Juliat takip ışığının hareketlerini basit ve verimli bir şekilde takip eden sistem, sahne veya sanatçılar üzerinde emitör veya kameralar olmadan gerçek zamanda takip bilgilerini üretebiliyor. 

SpotMe gelişmiş algoritmalarla hesaplanan yüksek kaliteli konum verileri üretip, PosiStageNet protokolünü kullanarak her türlü konsol veya aygıt ile iletişim bağlantısı kurabiliyor. Ardından konsol, geri bildirim yeteneği olmayan klasik kaynaklar bile dahil olmak üzere donatımdaki diğer ışık kaynaklarının aynı hareketlerini koordine edebiliyor. 

SpotMe gösterinin her anında takip ışığı tarafından başlatılan hareketlerle sayıları kaç olursa olsun hareketli ışıkları iyi koordine ediyor. 

Hızlı ve kolay kurulan sistem tüm verileri tek bir kaynaktan sağlayarak, geniş çeşitlilikte efektleri mümkün kılıyor, çok sayıda arka ışık yaratıyor ve statik ışıklara DMX bilgileri getiriyor. 

SpotMe mevcut takip ışıklarına eklenmek için ideal bir aygıt. Hem ışık tasarımında hem de ışık çalışmalarında yüksek teknolojiyle insan denetimini bir araya getiren, üstün bir çözüm.

SpotMe sahneye veya halka açık alanlara ışık saçılmasını önlemek amacıyla sınırları belirlemek için de kullanılabiliyor. İris hareketleri, ışık demetinin boyutunun denetlenmesi gibi başka işlevlere çevrilebiliyor. Evrensel uygulaması dünyanın her yerinde kullanılabiliyor.

  • Sistem üzerinde insan denetimi
  • Sahnede olanların eksiksiz görünümü
  • Kamera ve sensör yok
  • PosiStageNet (PSN) ve DMX protokolleri
  • Ultra kompakt serisi hariç tüm Robert Juliat takip ışıkları ile uyumlu

Robert Juliat sanatçı takip ışıkları ile birlikte çalışan yaratıcı takip sistemi SpotMe ile PLASA Award ödülü kazandı. Innovation Awards yenilikçilik kategorisindeki ödüller, coMay fuarı kapsamında PLASA London’daki ödül töreninde takdim edildi. 


Ürün SpotMe Takip Işığı Konum İzleme Çözümü
Marka Robert Juliat
Firma A+SF
Telefon 0212 212 80 75
Web www.asf-avl.com