Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NBC Kanalı WGAL TVU Networks ile Uzaktan Yayın Yapıyor
NBC Kanalı WGAL TVU Networks ile Uzaktan Yayın Yapıyor
21.12.2020 15:49

Lancaster’daki NBC’ye bağlı televizyon istasyonu WGAL, izleyicilerine günlük hava durumu yayınlarını bulut ve IP tabanlı canlı görüntü çözümleri uzmanı TVU Networks’ün yardımıyla meteoroloji uzmanı Joe Calhoun’un evinden ulaştırıyor. İstasyon COVID-19 salgını önlemleri kapsamındaki stüdyoda program sunma kısıtlamaları nedeniyle, stüdyo işlevleri ve yetenekleriyle profesyonel uzaktan hava durumu yayını sağlamak için interneti kullanan IP tabanlı tek noktadan çok hedefe canlı görüntü dağıtım çözümü TVU Grid’e yöneldi.

TVU Grid’in çift yönlü iletim özelliğini kullanan WGAL, Calhoun’a hava tahminlerini sunarken sanki stüdyodan canlı yayındaymış gibi stüdyo yetenekleri sağlıyor. İstasyon grafikli bir yeşil ekran oluşturuyor ve master kontrolden sunum için Calhoun’un evine gönderirken, evinden stüdyoya geri yönde görüntü içeriği sağlıyor. Bütün bunlar TVU Grid kullanılarak HD görüntülerle ve düşük gecikmeyle gerçekleştiriliyor.

TVU Grid IP üzerinden canlı görüntülerin ölçeklendirilerek tek noktadan çok hedefe anahtarlanması, yönlendirilmesi ve dağıtılmasını sağlıyor. TVU Grid dünya çapında haber ajansları ve medya kuruluşları tarafından güvenilir canlı yayın kalitesinde görüntü sinyallerinin neredeyse hiç gecikmeye uğramadan paylaşılması ve alıp verilmesi için kullanılıyor. Bir noktadan birçok diğer noktaya yüksek kaliteli, düşük gecikmeli görüntü iletmek için interneti kullanarak, geleneksel fiber optik ve uyduya göre daha uygun maliyetli bir alternatif sunuyor. TVU GridLink yüzlerce haber ajansından bir görüntü ön izleme sağlayarak, gömülü olarak taşıdığı üstverilerle canlı içerik aramalarına yardımcı oluyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.