Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NEXTO DI Ürünleri İdeaPro ile Türkiye’de
NEXTO DI Ürünleri İdeaPro ile Türkiye’de
22.07.2017 16:10

Özellikle son dönemlerde kamera ve sahne aksiyonlarının yoğun olduğu aktüel çekimler sırasında, senaryo gereği farklı özellik ve yapıda kameraların kullanılması gerekliliği ortaya çıkıyor. Drone, steadycam, DSLR veya omuz tipi gibi farklı kameraların iş akışına dâhil olduğu bu çekimler, aynı zamanda farklı kayıt medyalarının da kullanımını zorunlu hale getiriyor. NEXTO DI bu medya karışıklığını ve aktarımını tek bir cihazla kontrol altına alabilmek, farklı kayıt medyalarından gelen bu dosyaları tek bir cihaz üzerine kolaylıkla aktarabilmek ve depolamak mantığıyla yola çıkarak ürün gamını oluşturdu. İdeapro ile anlaşan firma, ürünlerinin Türkiye pazarında da satışına başladı.

Nexto Video Storage Doc - NVS2801, çektiğiniz görüntüleri içerisinde bulunan 2,5 inç diske yedekleyebilme veya kurgu setleri, video arşiv sistemleri gibi farklı ortamlara aktarabilme imkânı sunar. Küçük boyutu ile ön plana çıkan bu ürün 430gr olup, özellikle saha çalışmaları içinde son derece uygundur. NVS2801 ile yedeklenecek 2K/4K videonun ön izlemesini görüntüleyebilir ve kaydedilen görüntüleri cihaz üzerindeki ön izleme ve kontrol ekranında hemen görüntüleyebilirsiniz.
NVS2801, kullanıcıların dâhili sürücüyü kolayca çıkartabildikleri depolama alanına sahiptir. 2.5 inç SATA sabit disk (SSD diskli model - NVS2801+) takabilirsiniz.

Çekim alanındaki hemen hemen tüm bellek kartlarını yedeklemenize imkân sağlayan NVS2801, dahili hafıza kartı yuvası SxS, CFast, SDXC/SDHC/SD kartlarının da anında kopyalanmasına olanak tanır. Ayrıca, P2/P2E, XQD, CF kartı yedeklemek için bir bellek kartı adaptörü (ayrı olarak satın alınır) SxS yuvasından bağlanabilir. Buna ek olarak NVS2801, bir bilgisayara ihtiyaç duymadan farklı kameralardaki çeşitli hafıza kartlarını yedeklemenize izin verir.

Geniş DC giriş aralığı (6-25V), NVS2801’e D-tap kablosu veya USB tipi Smartphone pil gibi çeşitli şekillerde kullanım imkanı sağlıyor.

SSD’ler için tasarlanan NVS2801-Plus, dünyanın en hızlı kopyalama hızını sunuyor. NVS2801-Plus ile, NVS2801’in hızının iki katına kadar (430MB/s) kopyalama hızı elde edilebiliyor. 128GB’lık bir görüntü için NVS2801 Plus’ın kopyalama süresi sadece 5 dakika sürüyor.

NEXTO DI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilirsiniz.