Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Harman Professional Martin MAC Allure Wash PC LED Işık Kaynağı
Harman Professional Martin MAC Allure Wash PC LED Işık Kaynağı
15.06.2019 13:17

Harman Professional, Martin MAC Allure oynar başlıklı LED ışık kaynakları ailesine MAC Allure Wash PC modelini ekledi. MAC Allure Profile’ın yaygın ışık (washlight) veren bu modelinde, 7 parçalı ışık demeti denetimli yenilikçi bir RGBW ışık sistemi var. Hızlı renk denetimli ve pikselli ışık demeti veren MAC Allure Wash PC, önceden mümkün olmayan dinamik yayılan yansıtma ve havada efektler sağlıyor.

MAC Allure Wash PC’yi bir dizi gereksinim için ideal yapan özellikler arasında, yüksek ve tam yenileme oranlarında ışık sistemini çalıştıran LED sürücülerle yayında güvenli çalışma, her türlü yayın uygulamasında kırpışma ve şeritlenme oluşmamasını garantileme var. Küçük boyutlu, 17,6 kilogram ağırlığında tasarımı, küçük setlere ve yerlere sığıyor, tavan askı iskeletlerine yüklemede kısıtlamaları azaltıyor. MAC Allure Wash’a benzer şekilde, MAC Allure Wash PC de konser, turne, televizyon programları, kurumsal çekimler, konser salonları, gece kulüpleri ve turistik gemiler dahil hem kiralayan hem de sabit kurulum tercih eden müşterilerin üstün performanslı aydınlatma gereksinimlerini karşılıyor. 

MAC Allure Wash PC piyasaya daha önce mümkün olmayan özelikler ve yetenekler getiriyor. Sadece patentli, katı halli bir RGBW katkılı renk miks sistemi ile 7 parçalı pikselli ışın demetini ilk kez bir araya getiren ürün ailesinin bir parçası olmakla kalmayıp, DMX, Art-Net, sACN gibi endüstri standardı kontrollere ek olarak çalışan bütünleşik P3 kontrol içeren ilk yaygın ışık. 

Birçok yeni ve yaratıcı olanaklar sağlayan çok yenilikçi özelliklerine rağmen MAC Allure Wash PC kullanıcıyı gereksiz değişkenlerle meşgul etmeyecek yapıda tasarlandı. Çok miktarda potansiyel ve yaratıcı olanağı, küçük bir tasarıma sığdırıyor.

  • Yedi eksiksiz renkli piksele ayrılan ışık ve renk sistemli, küçük boyutlu LED yaygın ışık
  • Güçlü oynar başlık
  • DMX, Art-Net, sACN denetimine ek olarak bütünleşik Martin P3 görsel denetimi
  • Tüm katı halli renk karıştırma sistemleriyle piksel eşleştirme
  • Hızlı renk ve yoğunluk tepkisi
  • Yedi piksel ışık demeti teknolojisi
  • Her türlü yayın uygulamasında kırpışma veya şeritlenme olmamasını garantileyen yüksek ve doğru yenileme hızları
  • Işık kaynakları arasında tutarlı renkleri garantilemek için ince ayrıntılı pastel renkler ve beyazlar üzerinde mükemmel renk kalibrasyonlu sistem
  • Yatay ışık saçılması olmadan ayrı tek lens görünümü
  • Çıkışın dinamik biçimde konumlandırılması için döner ve indeksleyen ışık demeti şekillendirici.

Ürün Martin MAC Allure Wash PC
Marka Harman Professional
Firma Ertekin
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr