Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Studio Technologies Model 372A ve Model 373A Dante İnterkom Kemer Paketleri
Studio Technologies Model 372A ve Model 373A Dante İnterkom Kemer Paketleri
15.06.2019 15:39

Yüksek kaliteli ses, görüntü ve fiber optik çözümler üreticisi Studio Technologies, iki yeni Dante özellikli interkom kemer paketi Model 372A ile Model 373A’yı sunuyor. Tek bir konuşma kanalı ile iki dinleme kanalını bir araya getiren her iki ünite, tipik paylaşımlı hatlı interkom donanımlarını çok aşan ses kalitesiyle profesyonel ev amatör sınıftan tek ve iki kanalı kafa takımlarını destekliyor. Model 372A 5 bacaklı erkek XLR konektörlü kafa takımlarına bağlantıya yönelik olup, Model 373A ise 4 bacaklı dişi XLR konektörlü kafa takımlarına bağlanıyor. Her iki aygıtta da bulunan 3.5mm 4 iletkenli TRRS jakı, kulaklıklarla ve oyun kafa takımlarıyla doğrudan bağlantıya izin veriyor. Bir Dante ağı ile ara bağlantı için sadece bir PoE (Power-over-Ethernet) bağlantısı gerekiyor. 

Standart bir IP ağı üzerinde birden fazla Model 372A, Model 373A ve diğer uyumlu Studio Technologies kemer paketi üniteleri kullanılarak, Studio Technologies Model 5422 Dante Intercom Audio Engine gibi harici bir Dante özellikli ses matrisiyle paylaşımlı hatlı interkom uygulamaları yaratılabiliyor. Ayrıca bu yeni kemer paketleri Dante uyumlu matris interkom sistemleriyle bağlantılı veya “noktadan-noktaya” kullanılabiliyor.

Tipik Model 372A ile Model 373A kullanıcıları en çok dinleyen ve yapımcıların, yönetmenlerin, sahne yöneticilerinin isteklerine sözel yanıt vermeyip gereken işlemleri yapan kişiler. Bu kullanıcılar için dinleme işlevleri tipik olarak önemli bir rol oynadığı için, Studio Technologies bu ürünlerde ses kalitesi ve arama sinyali desteği üzerinde durdu. Konuşma işlevi için de ses kalitesi çok iyi. Küçük kasaları ve kişisel bilgisayar oyun kafa takımlarına doğrudan bağlanabilme yetenekleri, Model 372A ile Model 373A’nın yapım personelini yüksek performanslı ama etkin maliyetli bir şekilde desteklemelerini sağlıyor.

Model 372A ile Model 373A düşük gürültülü, geniş dinamik aralıklı bir mikrofon ön yükselteciyle tasarlandı. Gerilim denetimli yükselteç (VCA) dinamik denetleyicileri (sıkıştırıcı), mikrofonun ses kalitesinin korunmasını garantilerken, sinyalin aşırı yüklenme olasılığını en aza indiriyor. Dielektrik parçalı mikrofonları desteklemek için gerektiğinde düşük gerilimli DC güç aktif edilebiliyor. Ayrıca bir arama alım işlevi, Model 372A ile Model 373A kullanıcılarına bir arama sinyalinin aktif olduğunu gösterme imkanı veriyor.

Tüm Model 372A ile Model 373A çalışma değişkenlerini yapılandırmak için STcontroller yazılım uygulaması kullanılıyor. Seçilebilen değişkenler arasında dielektrik mikrofon gücü açık/kapalı, ön yükselteç kazancı, kulaklıkla ses takibi, mikrofon-kulaklık yankısı (sidetone) ses operasyonu ve konuşma butonu operasyonu var. Bu esneklik stereo, tek kanallı mono ve çift kanallı mono dahil çeşitli dinleme ortamlarının yaratılmasına izin veriyor. Basmalı konuşma butonu anahtarını yapılandırmak için üç seçenek bar; Push to Talk, Latching veya Push to Talk/Tap to Latch.


Ürün Model 372A ve Model 373A Dante İnterkom Kemer Paketleri
Marka Studio Technologies
Web www.studio-tech.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi