Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Voice Technologies VT Switch ile Hızlı Kapsül Değişimi
Voice Technologies VT Switch ile Hızlı Kapsül Değişimi
24.07.2019 11:03

Tiyatro, opera ve müzikal gösterilerinde mikrofonlar çoğunlukla sahne donanımı ile özenli bir şekilde bütünleştiriliyor. Voice Technologies firmasının yeni kafa takımı mikrofonu VT Switch ile oyuncu tamamen makyajlı ve kostümlü iken bile kapsül değiştirmek mümkün. İster mikrofonun yönlendirmesini değiştirmek, ister teknik bir sorunu gidermek için, VT Switch ile kapsül performans sırasında hızla bir başka kapsülle değiştirilebiliyor. 

Değiştirilebilen kapsüllerle esnek ve çok yönlü 

Voice Technologies VT Switch kafa takımı mikrofonunu tiyatro ve opera sahnelerinde sorun oluştuğunda hızlı tepkiye imkan vermek için geliştirdi. Güçlü, hafif kafa takımı bir vida yivi mekanizması ile elektrikli kondansatör kapsülüne bağlanıyor. Bu sayede kapsül hızlı ve kolayca değiştirilebiliyor. Örneğin verilen tümyönlü mikrofonun yerine opsiyonel kardioid kapsül konabiliyor, veya duruma göre mikrofonun yönelimi ayarlanabiliyor.

Zorlu koşullarda bile kolay değiştirme

VT Switch kapsülünü değiştirmek için sanatçıya bağlı kablolarda değişiklik gerekmiyor; sıklıkla kostümün içerisine karmaşık bir şekilde bütünleştirilmiş kafa takımı yerinde kalıyor. Yeni kapsül birkaç saniyede kusursuz bir biçimde yerine yerleştirilirken, makyaj ve kostüme dokunulmuyor, makyaj sanatçılarının ve kostüm tasarımcılarının dikiş onarımı yapmaları gerekmiyor. Mikrofonun yönelimini değiştirmek, sanatçı sahneye çıkana dek mümkün. Mikrofona engel oluşturan makyaj yüzünden yaşanan sinyal kaybı veya arızalar bile VT Switch ile birkaç saniyede kolayca düzeltilebiliyor.

Herkese uygun boyut

Voice Technologies, mikrofonlarının sıra dışı ses kaliteleriyle tanınan bir firma. Optimum performans için her mikrofonun mükemmel konumlandırılması gerekiyor. VT Switch özel bir boyun askısı sayesinde her sanatçıya göre düzenlenerek, en iyi giyiş rahatlığı ve tam sıkı duruş garantileniyor. Boom uzunluğu müşterinin talebine göre farklı boyutlandırılabiliyor. Bu sayede VT Switch her kullanıcı için en iyi yapıda düzenlenebiliyor.

Yedekleme ile yüksek güvenilirlik

Opsiyonel bir hataya karşı koruma özelliği olarak Voice Technologies VT Switch’in içerisine ek bir yedek boyun mikrofonu ekledi. Mikrofon arızalanırsa boyun mikrofonu yedek B planı olarak davranıp devreye girip ses iletimini garantiliyor. Bu tip bir güvenlik ağı, tiyatrodan televizyon yayınına kadar çeşitli uygulamalarda canlı gösterileri kurtarabiliyor.

Voice Technologies ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.