Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Belçika Ulusal Yayıncısı Post Prodüksiyon İçin DaVinci Resolve Studio Kurdu
Belçika Ulusal Yayıncısı Post Prodüksiyon İçin DaVinci Resolve Studio Kurdu
23.10.2019 21:40

Belçika’nın ulusal yayıncısı VRT, tüm orijinal içerik yapım altyapısının üzerine kurum içi renk düzeltme ve rötuş sistemi olarak DaVinci Resolve Studio, DaVinci Advanced Panel ve Resolve Mini Panel’ler kurdu. 

Belçika’nın Flaman bölgesine yayın yapan yayıncı üç doğrusal televizyon kanalı ve internet platformu üzerinden içerik dağıtıyor ve Flaman kimliğini ve çeşitliliğini yansıtan yüksek kaliteli, eğlenceli yapımlar sağlamaya öncelik veriyor.

DaVinci Resolve Studio’ya geçiş sürecinde VRT, ana renk derecelendirme yazılımını desteklemesi için bir DaVinci Resolve Advanced Panel ile donatılan Resolve Mini Panelli ek bir renk derecelendirme sistemi de aldı. 

Yükseltilen renk düzeltme ve rötuş iş akışı, yayıncının gelecekte 4K çözünürlükte yayın yapmasını destekliyor. VRT HD çözünürlükte yayın yapıyor ama özellikle uzun sure izlenecek ve kullanılacak programlarının olmak üzere yapımlarının birçoğu 4K olarak hazırlanıyor. DaVinci Resolve ile renk derecelendirme işlemi yapılan ilk prodüksiyonlarından biri olan Tik Tak, geleceğe dönük olması için 4K hazırlanan ve URSA Mini Pro 4.6K kamera ile çekilen bir okul öncesi çocuk dizisi. 

Blackmagic Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.