Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MA Lighting grandMA3 onPC command wing XT Konsol
MA Lighting grandMA3 onPC command wing XT Konsol
18.01.2020 16:38

MA anakartına grandMA3 onPC yazılımı kurulu olan grandMA3 onPC command wing XT, bir dokunmatik ekranlı monitör eklenerek istenen her yere götürülebilen, 4.096 değişkenli bir konsol. 

grandMA3 onPC yazılımı için ideal bir turne donanımı çözümü olarak tasarlanan grandMA3 onPC command wing XT, yazılımın görünümünün ve izleniminin gerçek bir grandMA3 konsoluna mümkün olduğunca yakın olmasını sağlıyor.

40 adet fiziksel playback, 16 adet atanabilen x-key ve özel amaçlı bir master playback kısmı içeren grandMA3 onPC command wing XT, çok geniş playback seçenekleri sunuyor.

grandMA3 konsollarının komut kısmını içeren grandMA3 onPC command wing XT, grandMA3 onPC yazılımının kullanımını son derece kolaylaştırıyor. Kullanıcı grandMA3 konsolun tüm girişlerinden ve çıkışlarından yararlanabiliyor. grandMA3 onPC command wing XT konsolda DMX, Midi, Ethernet, zaman kodu ve uzaktan kumandanın tümü el altında doğrudan kullanıma hazır. Ayrıca dört ayrı monitör çıkışına ve iki Gigabit Ethernet konektöre sahip.  

Bir grandMA3 konsolu fiziksel olarak kullanmanın zor olduğu her yerde grandMA3 onPC command wing XT kullanıcıya grandMA3 dünyası içerisinde programlama ve oynatma imkânı veriyor. Bu sayede grandMA3 onPC command wing XT, grandMA3 sistemi içerisinde yedek bir çözüm, turnelerde güçlü bir denetim çözümü, küçük tiyatrolar, gösteriler ve kulüplerde, veya program öncesi bir çözüm olarak kullanılabiliyor.

grandMA3 onPC command wing XT, grandMA3 onPC komutları için mevcut en yüksek değişken miktarını sunuyor; dahili 2 adet DMX çıkışıyla 4.096 değişken ve Ethernet üzerinden DMX protokolleri için 2 adet Ethernet Gigabit konektörü.

DMX çıkışlarının miktarı her grandMA3 onPC ürünü için değişiyor, ama hepsi grandMA3 yazılımının tüm işlevleri için değişkenleri açığa çıkarıyor. Özelliklerden hiç eksilme olmuyor ve ürün serisi her bütçeye ve gereksinime göre doğru seçimin yapılmasına imkân veriyor. 

onPC çözümleri için üç seçenek var; en üst düzey grandMA3 onPC çözümü grandMA3 onPC command wing XT, en iyi grandMA3 mobil çözümünü sunan grandMA3 onPC command wing, ve sadece yazılımdan oluşan program denetimi için en uygun maliyetli DMX çıkış çözümünü sunan grandMA3 onPC xPort Nodes. 

  • Dahili MA anakartta önceden kurulu grandMA3 onPC yazılımıyla birlikte 4.096 değişken için gerçek zamanlı denetim
  • grandMA3 onPC Command wing ile aynı komut kesimi
  • 29 adet döner RGB arka ışıklı kodlayıcı
  • 5 adet ikili kodlayıcı
  • 10 adet motorlu 60mm fader
  • 40 ayrı playback
  • 16 tane atanabilen x-key
  • 2 adet motorlu A/B fader 100mm
  • 1 adet Level-Wheel
  • Ayrı ayrı arka ışıklı ve kısılabilen sessiz (tıklamasız) tuşlar.

MA Lighting ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan A+SF’yi arayabilirsiniz.