Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Freefly Blackjack MōVI Pro Firmware Release 2.0 Profesyonel Gimbal Yazılımı
Freefly Blackjack MōVI Pro Firmware Release 2.0 Profesyonel Gimbal Yazılımı
19.02.2020 16:41

Aksesuarlara güç ayırmak için gelişmiş enerji vektörleme ile tepe akım değerini 12 Ampere çıkaran MōVI Pro, adeta 1 beygir gücünde bir gimbale dönüştü. 

Başlatma süresi artık daha kısa ve güvenilir. Hareket başlatma ayarı, her zaman açık “live boot” ile değiştirildi. Koşarken, bir ALTA drone üzerinde uçarak çekim yaparken, bir tekneye atlarken veya bar taburesi üzerinde dönerken bile MōVI Pro hemen açılıyor.

MōVI Pro gimbalde artık fabrika ayarı yöntemler var. Tek bir tıklamayla yavaş ve pürüzsüz ya da hızlı ve dinamik arasında seçim yapılabiliyor. Kullanıcı hazır olanları beğenmezse kendi çekim tarzını oluşturabiliyor. 

Döndürerek çekim

Kamera en yakın 90 derece düzleme kolayca sabitlenebiliyor, böylece yatay veya dikey bir çerçeve üzerinde sabitlendiği halde çevirerek çekim yapılabiliyor.

Pan ile döndürerek çekim

360 derece döndürme gerekip halkayı veya el tutma yerlerini hareket ettirmek zorunda kalmamak istendiğinde ideal. Pan eksenlerini 90 derece döndürerek 360 derece hareketlere imkan verilebiliyor.

360 derece döndürme

Kesintisiz döndürme hareketi için tüm döndürme kontrolleri kamera lens eksenlerine uygulanabiliyor. 

Portre çekimi

Yatay çekimden dikey çekime, kamera donatımında değişiklik yapmadan hızla geçilebiliyor. 

Ekseni etrafında dönüş

Halkayı hareket ettirmeden 180 derece hareket etmek veya kamera lens eksenlerini takip etmek için halkayı döndürerek 360 derece ve daha fazla hareket etmek isteyen tek başına kameramanlar için ideal. 

Eksenel dönüş

Kullanıcıya sanal bir hedef belirleyip bu hat boyunca eksenel bir dönüş yapma imkanı veriyor. 

Hızlı pan

“Maniac” modu motorların gücünü %65 arttırıyor, MōVI Pro 1 beygir gücünde bir gimbale dönüşüyor.

Dinamik sabit yuva

Gimballerde sürüklenme hep rahatsız edici olmuştur. MōVI gimbal dinamik sabit yuva modunda iken sarsıntısız olduğu anı tespit ediyor ve yüksek çözünürlüklü kodlayıcılar kullanarak kaymayı azaltıyor.

Auto Tune V3.0

Yeni otomatik ayar algoritması yaklaşık 10 saniye içerisinde en uygun kazanç ayarlarını, kameranın atalet ve hızlanma sınırlarını hesaplıyor. Böylece MōVI kameraya mümkün olduğu kadar hızlı ama aşırıya kaçmadan pan ve tilt hareketleri yaptırıyor.


Ürün Blackjack MōVI Pro Firmware Release 2.0 Profesyonel Gimbal Yazılımı
Marka Freefly
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr