Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Extron FOX3 Systems Fiber Optik Dağıtım Çözümleri
Extron FOX3 Systems Fiber Optik Dağıtım Çözümleri
19.02.2020 17:05

4K/60 4:4:4 Video, Audio, USB ve kontrol sinyallerinin güvenli bir şekilde dağıtılmasını sağlayan FOX3 Systems, Extron’un kritik görüntü ve ses dağıtım uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak üzere tasarladığı ve ürettiği en son kuşak fiber optik dağıtım çözümleri. Noktadan noktaya uzatmalardan 2000x2000 ve ötesine kadar geniş tamamen bloklamasız matris uygulamalarına kadar, FOX3 Systems beklentileri en yüksek kullanıcıları bile tatmin edecek performans ve güvenilirlik sunuyor. 

Modüler fiber optik I/O kartları

FOX3 Matrix Series modüler tasarıyla çeşitli sistem yapılandırmalarını destekliyor. Kısa ve orta iletim mesafeleri için çok modlu, uzun mesafeli iletimler için tek modlu kartlar mevcut. Kolay ve hızlı yükseltmeler ve genişletmeler için kartlar çalışırken takılıp çıkarılabiliyor ve sahada ne zaman istenirse eklenebiliyor. 

Esnek I/O yapılandırma

Her bir giriş ve çıkış yazılım yapılandırmasıyla bağlanarak çift yönlü sinyal yönlendirme elde edilebiliyor. Bu sistem eşleştirme USB gibi çift yönlü trafiği yönlendirmeyi kolaylaştırırken, görüntü ve ses için güvenli tek yönü veri akışlarını hala korumaya devam ediyor. 

USB sinyal anahtarlama ve uzatma

FOX3 uzatmalardaki USB anahtarlama ve uzatma, KVM (keyboard, video, mouse) uygulamalarında sistem bütünleştirmeyi kolaylaştırıyor. USB aygıt sınıfı filtreleme ve sadece HID özellikli portlar, yüksek güvenlik uygulamalarında ısmarlama çözümler hazırlanmasına imkan veriyor. 

Güvenli sistemler için tasarım

Tüm FOX3 matris anahtarları hassas verilerin doğru şekilde ayrı tutulması ve korunmasını garantilemek için iki yöntem kullanıyor; Priority Switching (öncelikli anahtarlama) ve Secure Partitioning (güvenli bölümlendirme). Öncelikli anahtarlama, çoklu güvenlik sınıflandırma düzeylerinin olduğu sistemlerde kullanışlı. Her girişe ve çıkışa bir güvenlik düzeyi atıyor. Bir çıkış sadece aynı veya daha düşük bir güvenlik seviyeli girişe bağlanabiliyor, böylece hassas verilere yetkisiz erişim engelleniyor. 

Güvenli bölümlendirme sayesinde matris anahtarlayıcı kaynakların ve hedeflerin ayrılmaları için daha küçük alt anahtarlayıcılara bölünebiliyor. Kaynaklar sadece aynı bölümlendirme içerisindeki hedeflere yönlendirilebiliyor. 

Özellikler

  • 8x8 ila 320x320 arasında boyutlarda giriş-çıkış
  • Fiber optik kablo üzerinden 4K/60 HDMI video, audio, USB, kontrol ve 3D sync sinyallerin uzatılması ve anahtarlanması
  • Tek fiber üzerinden 4:4:4 renk örneklemeli 60Hz’de 4096x2160 çözünürlüğe kadar matematik olarak kayıpsız 4K görüntü desteği
  • İki fiber üzerinden 4:4:4 renk örneklemeli 60Hz’de 4096x2160 çözünürlüğe kadar sıkıştırmasız 4K görüntü desteği
  • 18 Gbps’a kadar veri hızları, 12 bite kadar Deep Color, 3D özellikleri sağlayan HDMI 2.0 teknik koşulları desteği
  • Dante® ses ağı arabirimi, DMP genişletme portu, analog ses girişleri ve çıkışları

Ürün FOX3 Systems Fiber Optik Dağıtım Çözümleri
Marka Extron
Web www.extron.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi