Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NewTek TriCaster Mini 4K ile İzleyicilere İstediğiniz Yerden Ulaşın
NewTek TriCaster Mini 4K ile İzleyicilere İstediğiniz Yerden Ulaşın
21.05.2020 14:29

Vizrt Group’un bir parçası olan IP tabanlı görüntü teknolojileri firması NewTek, TriCaster Mini 4K çözümünün en son modelini sunuyor. Piyasadaki en kapsamlı küçük canlı çoklu kamera görüntü yapım sistemi olan ve yenilenen TriCaster Mini 4K, ister meslekte yeni, ister deneyimli görüntü uzmanları olsun, tek başına çalışan yapımcılara ve küçük ekiplere televizyon ağı kalitesinde programların yapımını daha da kolaylaştırmak için tasarlanan Live Story Creator ve LivePanel gibi üstün özellikler getiriyor. 

Zenginleştirilen TriCaster Mini 4K, bir evin salonunu, garajını veya bodrum katını her türlü işletmenin, okulun veya ajansın markasını veya kimliğini yansıtan profesyonel bir stüdyoya dönüştürebilmek için kolay kurulum ve yayın kalitesinde sanal setler içeren çok geniş canlı yapım yetenekleri sunuyor. Çarpıcı yayın grafikleri, medya oynatma, tek dokunuşla otomatik kontrol, çok kanallı uzaktan Skype görüntülü arama, bütünleşik tekrar oynatma, sosyal medya bütünleştirme ve diğerlerinin tümü Full UHD p60 çözünürlükte sağlanıyor. 

Live Story Creator sayesinde tek kişi bir Microsoft Word belgesinden bir yapımın tamamını yürütebiliyor. Microsoft Word’deki bir komut dosyası TriCaster Mini 4K’ya yüklendiğinde başlatma eylemleri gerçekleştirerek öykü anlatıcının teknik kurulum ve prodüksiyon yerine sadece mesajını ulaştırmaya odaklanmasına izin veriyor.

LivePanel aynı yerel alan ağı üzerindeki her yerden TriCaster Mini 4K’nın kişiselleştirilebilen, tarayıcı tabanlı uzaktan kumandasını sağlayarak, sunucu dahil herkesin tablet, akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar gibi aygıtlardan canlı geçişleri, birleştirmeleri, miksleri, efektleri, medya yürütmeyi, sesi ve otomasyonu denetleyebilmesine imkan veriyor. Artık desteklenmeye başlanan, yapılandırılabilir makrolar sayesinde rutin ama karmaşık işler ve sekanslar bir butona basılarak yerine getirilebiliyor. 

İki adet Skype giriş kanalı sayesinde tüm dünyadan konuk katılımcılar stüdyolarından, dizüstü bilgisayarlarından veya telefonlarından aynı anda katkıda bulunabiliyorlar ve her şey yazılar için yayın grafikleri ve çift kutu efektleriyle sunuluyor. TriCaster Mini 4K artık yeni çıkan Spark Plus IO 4K p60 kodlama/kod çözme çeviricileriyle birlikte teslim edildiği için, mevcut girişleri ve çıkışları kullanarak IP tabanlı, NDI öncelikli iş akışlarını mümkün kılıyor.

NewTek ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.