Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Covid-19 Krizinde Dalet Galaxy xCloud ile Uzaktan Yapım
Covid-19 Krizinde Dalet Galaxy xCloud ile Uzaktan Yapım
21.05.2020 15:17

Dalet Covid-19 krizinin ortasında ve ötesi için haber odalarının ve medya kuruluşlarının önemli içerik yapım ve yayın operasyonlarını yürütebilmelerine imkan veren önemli bir uzaktan yapım çözümü sunuyor. Dalet sunucularından güvenli ve ölçeklendirilebilir bir SaaS (Software as a Service) yazılım hizmeti Dalet Galaxy xCloud, tesis içi yapımların kapsamını genişletiyor ve evden yayın merkezine sıra dışı, kusursuz uzaktan kurgu ve işbirliği deneyimi sağlıyor.

Dalet Galaxy xCloud sayesinde müşteriler bulut altyapısından yararlanarak evden üretken biçimde çalışabilirken, evdeki aygıtlarından Dalet OneCut, Dalet WebSpace ve Dalet On-the-Go gibi tanıdık yapım araçlarını kullanmaya devam edebiliyorlar. Dalet Xtend eklentisi ile Adobe Premiere Pro tabanlı kurgu iş akışları da destekleniyor. 

Dalet bugünlerde fiziksel toplantılar ve etkinlikler yapılamadığı için, Dalet Connect adıyla özel amaçlı bir site kurdu. Ana Dalet web sitesinin bir uzantısı olan Dalet Connect, hızlı tanıtım, toplantı ve web semineri rezervasyonlarıyla medya profesyonellerinin Dalet ürünlerini keşfetmelerine yardımcı olması amaçlıyor. 

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.