Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Interra Cloud Services ile İçerik Kalite Kontrolü Kolay
Interra Cloud Services ile İçerik Kalite Kontrolü Kolay
21.05.2020 16:17

Dijital medya endüstrisine yazılım çözümleri sağlayan küresel firma Interra Systems’ın yeni abonelik tabanlı hizmeti Interra Cloud Services (ICS), medya şirketlerine kritik içerik kalite kontrolü (QC) işlevlerini bulut ortamında gerçekleştirme imkanı veriyor. Dosya tabanlı içeriklerin otomatik kalite kontrolü için ICS – BATON hizmeti çok yakında başlayacak. Bulutta çalışan abonelik tabanlı hizmet, kalite ve uygunluk amaçları için içerik onaylamayı kolaylaştıracak ve hızlandıracak. Interra Systems başlangıçta bu bulut tabanlı hizmeti Amazon Web Services altyapısı üzerinde çalışan BATON ürünü için veriyor ve ileride kendi otomatik öğrenme tabanlı yazılar ve dudak senkronizasyon çözümleri gibi daha gelişmiş QC yetenekleri eklemeyi planlıyor. 

Interra Systems Ürün Yönetim Başkan Yardımcısı Anupama Anantharaman şunları söyledi: “Bugün egemen medya tedarik zincirinde dosya tabanlı iş akışları için bulut baskın platform haline geldi. Sektörün benimsediği medya QC çözümümüz BATON’u artık müşterilerimize abonelik tabanlı bir hizmet olarak sunduğumuzu açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Tesis içi altyapıları çalıştırma ve bakımını yapma işinden kurtulan müşterilerimiz, özelikle de post prodüksiyon şirketleri ve QC gereksinimleri yüksek olmayan şirketler, artık kalite kontrol operasyonlarını daha verimli olarak ve düşük maliyetle gerçekleştirebiliyorlar.”

BATON’un abonelik tabanlı bir QC hizmeti olarak satın alınabilir hale gelmesiyle küçük medya şirketleri kalite kontrol için geleneksel olarak gereken donanım ve yazılım çözümlerine büyük yatırımlar yapmaktan kurtulabiliyorlar. Bulut ortamındaki yazılımla önemli QC görevleri istenen her yerden, uzaktan gerçekleştirilebiliyor.

 ICS — BATON endüstri standartlarına dayalı QC kontrolleri oluşturmak için Amazon, Hulu, DPP, iTunes gibi çok sayıda dahili test planı sunuyor. Proje klasörleri, raporlar, küçük görüntüler dahil tüm müşteri verileri, veri yönetimini kolaylaştırmak ve olası veri kayıplarına karşı korumak için belli bir süreliğine bulutta saklanıyor.

ICS kullanımı kolay bir web tabanlı arayüz ile müşterilerin temel hesap bilgilerini, mevcut kredilerini ve kullanım verilerini görmelerine, QC görevleri çizelgelemelerine ve raporları analiz etmelerine imkan veriyor.

En Çok Okunanlar
Dergi