Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Riedel RSP-1216HL SmartPanel İnterkom ve Kontrol Paneli
Riedel RSP-1216HL SmartPanel İnterkom ve Kontrol Paneli
20.12.2020 17:15

Riedel, gerçek zamanlı görüntü, ses, veri ve iletişim ağları için şirketin bilinen 1200 serisi akıllı interkom ve kontrol panellerinden yepyeni 1RU modeli RSP-1216HL SmartPanel’i sunuyor. Kullanıcılardan gelen talepler üzerine geliştirilen RSP-1216HL, uygulama tabanlı RSP-1232HL SmartPanel kullanıcı arayüzünün küçük boyutlu bir modeli. 

Riedel Ürün Müdürü Benjamin Lampert şunları söyledi: “RSP-1232HL SmartPanel’i ilk olarak 2018 NAB fuarında tanıttığımızda esneklik, güç ve bağlantıda ileri doğru dev bir adım attık. Müşteriler önce tamamen renkli çoklu dokunmatik ekranları, sezgisel çalışması ve çoklu işlevler için uygulamalardan yararlanma yeteneğinden etkilendiler. Bu arada müşterilerimiz bir 1RU model istediler ve işte geldi. RSP-1216HL SmartPanel ile RSP-1232HL’in tüm gücünü hiçbir işlevden ve kullanım kolaylığından ödün vermeden daha da küçük bir yapıda yoğunlaştırdık.” 

Tamamen IP merkezli RSP-1216HL SmartPanel, önceki modeli gibi tam renkli, yüksek çözünürlüklü, gün ışığı altında okunabilen bir dokunmatik ekrana ve kollu ve döner tarzda tuşları bir araya getirerek kullanıcılara tek bir tuşla sayısız değişkeni denetleme imkânı veren benzersiz karma kollu bir tuş tasarımına sahip. Yeni panel büyük modeli gibi aynı zengin bağlantı seçeneklerine de sahip; GPIO ile birlikte AES3 ve SMPTE 2110-30 (AES67) bağlantıları, analog, AES67 4-Wire, ön ve arka USB bağlantıları var. Aynı derecede akıllı ama çok daha ince RSP-1216HL SmartPanel, RSP-1232HL’in iki hoparlörü ve 32 hibrid kollu tuşlarıyla karşılaştırıldığında tek bir hoparlör ve 16 hibrid kollu tuş sunuyor.  

1200 Series SmartPanel’lerin yazılım tanımlı mimarisi, dinamik yayın, etkinlik yapım ve profesyonel AV ortamlarında çıkacak yeni teknolojilere ve iş akışlarına ayak uydurabilmelerini sağlıyor, çünkü SmartPanel’in zaten geniş özellik seti çeşitli yazılım uygulamalarıyla sürekli genişletiliyor. Yakında çıkacak olan Control Panel App ve Audio Monitoring App ile 1200 Series SmartPanel’ler yer kısıtlamasının öncelikli olduğu ortamlar için ideal olup, güçlü interkom, kontrol ve ses takip işlevlerini tek bir tuş panelinde bir araya getirerek, maliyetleri düşürüyor ve değerli kabin rafı ve masa alanından tasarruf ettiriyor.  

Lampert ekledi: “Mükemmel konuşma kalitesi ve yüksek düzeylerde bile benzersiz, bozulmasız kalitede program malzemesi röprodüksiyonu sunan yeni bir ses işleme yeteneğiyle 1200 Series panellerin ses kalitesini daha da geliştirdik. Bu yeni 1RU modeli, SmartPanel başarı geçmişinde yeni bir sayfa açıyor. Ufukta görünen iki yeni güçlü uygulamayı da düşündüğümüzde, bu daha yolun sadece başlangıcı.


Ürün RSP-1216HL SmartPanel İnterkom ve Kontrol Paneli
Marka Riedel
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com