Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > BerkleeNYC Kayıt Stüdyosuna TSL Products IP Yönlendirme Denetim Katmanı
BerkleeNYC Kayıt Stüdyosuna TSL Products IP Yönlendirme Denetim Katmanı
28.04.2021 21:34

Sektör IP tabanlı çözümlere geçişe devam ederken, birçok sistem bütünleştirici kendini bütçe kısıtlamaları nedeniyle sınırlandırılmış bir halde buldu. Kısa süre önce BerkleeNYC’de eskiden Avatar Studios olarak bilinen yenilenmiş kampüs tabanlı Power Station adlı stüdyodaki bir projede, küresel bir teknoloji çözümleri firması olan Diversified bu sorunla karşılaştı. 

Okulun yenilenen Power Station kayıt stüdyosuna uygun maliyetli bir IP ağı kurma sürecinde Diversified, TSL’in sanal denetim işlemcisi GTP-V1 ile yenilenen Virtual Panel’leri TSL’in IP-Cross Connect adını verdiği bir çözümde bir araya getiren bir IP yönlendirme arayüzü sağlamak amacıyla TSL Products’a yöneldi. 

Diversified Proje Mühendisi Clem Phillips piyasada yaygın satılan standart (COTS) donanımdan yararlanan, bütçeyi yormayacak bir IP ağı tasarımı önerdi ve özel bir uzmanlaşmış denetim yazılımı ile esnek matris ortamı yaratmak için artık TSL Products’ın bir parçası olan DNF Controls’e yöneldi. Bu sayede BerkleeNYC’nin dört kayıt stüdyosundan istenenler ayrı çalışabiliyor, ya da büyük projelerde ses ve görüntü kaynaklarını paylaşabiliyor. Diversified’ın özel tasarımı sayesinde BerkleeNYC’nin IP ağındaki Power Station iki düzineye yakın 4K’ya hazır PTZ kameralı üç ses stüdyosu katını ve bodrum kattaki bir canlı performans alanını destekliyor. 

TSL Products ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.